header logo1

 

Blue Chip on englantilainen rehunvalmistaja, joka on tutkinut sekä valmistanut rehuja jo yli 20-vuotta. Blue Chip rehut ovat Iso-Britannian suosituimpia merkkejä. Blue Chip rehut ovat saaneet alkunsa kun kehittäjä Claire Blaskey ei löytänyt rehua, joka olisi helppo annostella ja siinä olisi kaikki hevosen tarvitsemat ainesosat. Tällöin hän keksi kehittää tuotteen Blue Chip-tasaajat.

Claire omistaa kilpahevosia niin laukka-,koulu- kuin estepuolellakin – ja kaikki ruokitaan tietenkin Blue Chip -tasaajilla. Koko Blue Chipin tiimi on tätä nykyä maailman huippuluokkaa. Toimitusjohtajana nykyään työskentelevä Jem Clay on tehnyt pitkän uran luonnollisten ainesosien spesialistina maailman suurimmassa luonnollisia rehuja tuottavassa Alltechissa, joten tietotaitoa Blue Chipiltä ei puutu!

Jokaisen ainesosan alkuperä ja viljelijä onkin tarkkaan tiedossa ja tuotantoprosessia valvotaan erittäin tarkasti. Onhan Blue Chip yksi harvoja hevosten rehuja, joita viedään mm. Australiaan (maailman tiukimmin vartioitu maanosa tuontiravinnon suhteen).

Blue Chip on myös ainoa hevosrehu, joka on saanut mm. Ethical Award -palkinnon luonnonmukaisuudestaan. Lisäksi Blue Chip on ainoa rehunvalmistaja, joka lisää tuotteisiinsa nukleotideja (nukleotideista voit lukea lisää täältä.) Blue Chip käyttää rehuissaan myös voimakkainta luonnollista E-vitamiinin lähdettä, joka on puristettu hedelmistä.

 

10 syytä miksi valita Blue Chip:

1. Blue Chip käyttää vain ja ainoastaan korkealatuisia ainesosia taatakseen parhaan lopputuloksen hevosellesi

2. Blue Chip on ainoa rehu joka on saanut ”Ethical Award” -palkinnon

3. Blue Chip -rehut ovat kokojyväviljavapaat, ne eivät sisällä melassia jota esiintyy erittäin monissa valmisteissa. Melassi saattaa aiheuttaa epätasapainoista käytöstä, ruoansulatuskanavan häiriöitä, ”myrkyllisyyttä” sekä kaviokuumetta.

4. Blue Chip käyttää luonnollista E-vitamiinia, joka takaa 4-6 kertaa paremman imeytymisen kuin synteettinen E-vitamiini, jota lähes kaikki muut rehunvalmistajat käyttävät.

5. Blue Chip -rehut ovat ainoita, jotka sisältävät nukleotideja. Nukleotidit parantavat ruoansulatusta, ovat keskeisiä rakennuspalikoita DNA:lle ja RNA:lle jotka ovat välttämättömiä jokaisen solun toiminnalle. Auttavat tukemaan vastuskykyä, kestävyyttä, solureplikaatiota sekä korjaamaan soluvaurioita

6. Blue Chip on käytössä erittäin edullinen. Yksi säkki kestää viikkoja!

7. Et tarvitse enää monia eri vitamiini- ja kivennäisainepurkkeja – Vain Blue Chip -säkki riittää!

8. Erittäin maittava nirsoimmillekin hevosille

9. Ei enää ylisyöttöjen vaaraa (ähkyjä!)

10. Kokonaisuutena paljon onnellisempi ja parempikuntoinen hevonen – kokeile vaikka!

 

BLUE CHIP-TUOTTEET

 

Blue Chip Calmers 19€

Blue Chip Dynamic 67€

Blue Chip Garliq 27€

Blue Chip Joint RLF 65€

Blue Chip Karma 43€

Blue Chip Lami-light 53€

Blue Chip Original 65€

Blue Chip Original native 55€

Blue Chip Pro 67€

 

TARKEMMAT TIEDOT TUOTTEISTA SAA TÄÄLTÄ

TILAUKSET JA LISÄTIEDUSTELUT Niina Timonen, 0400 - 016 026, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Facebook

Horse Hill Ky | Harjurinteentie 69 |  96800 Rovaniemi | puh. 040 578 8879 |  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Niina Timonen Kirsi Jylhä
0400 016 026 0400 457 040
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.