TUNTIOHJEET

Tuntivaraukset iltaisin (tekstiviesti käy milloin vain) numerosta:
040 - 578 8879 tai
Ilmoittautumislomakkeella.

Jos emme vastaa jätä tekstiviesti!!!

 

Tunnit

Tunnit ovat pienryhmiä joissa on maksimissaan 6 ratsukkoa.

Irtotuntejakin mahdollisuus saada. Niistä voit tiedustella numerosta 040 - 578 8879.

Ratsastajat kunnostavat itse hevosen tunnille sekä huolehtivat myös tunnin jälkeen hevosen ja varusteiden huollosta. Perinteistä ratsastuskoulun hoitajakulttuuria·meillä ei ole. Tallissa on aina henkilökuntaa paikalla auttamassa tuntilaisia! Muistathan tulla laittamaan hevostasi ratsastuskuntoon vähintään 30 minuuttia ennen tunnin alkua.

Hevosemme käyvät tunneilla max. 2h tuntia päivässä ja niillä on jokaisella 1 lepopäivä viikossa. Tuntihevoset pääsevät myös säännöllisesti maastoon ja niitä läpiratsastetaan henkilökunnan toimesta. Näillä periaatteilla hevoset pysyvät virkeinä sekä tyytyväisinä ja jaksavat arvokkaassa työssään. Olemme panostaneet tuntihevosien laatuun, mutta toki tunneille aina mahtuu haasteellisempiakin ratsuja, jotka monesti opettavat ratsastajille enemmän kuin valmiit hevoset. Toivommekin että kunnioitat käytökselläsi näitä arvokkaita ystäviämme ja kohtelet niitä reilusti.

Kysy lisää ja ilmoittaudu ajoissa mukaan!

 

Tunnin peruminen/tulematta jättäminen

Jos ratsastaja jättää tulematta tunnilleen , kirjoitamme kortista normaalisti käytetyn tunnin. Mikäli ratsastajalla ei ole korttia, lähetämme viestillä tallin tilinumeron, johon peruuttamatta jätetty tunti viipymättä maksetaan!

Ratsastuskortit

Ratsastuskorttien voimassaoloajat muuttuvat! Kortti on voimassa 12 viikkoa ja kortille saa lisäaikaa vain pitkäaikaisen ja vakavan sairauden takia. Kortin voimassaoloaika alkaa, kun ensimmäinen kerta on käytetty. Mikäli et pääse viikkotunnillesi, voit tulla jollekin toiselle tunnille samalla tai seuraavalla viikolla. Jokaisen ratsastajan tulee itse huolehtia, että saa korttinsa käytettyä sen voimassaoloaikana ja sopia peruutuksia korvaavat tunnit hyvissä ajoin ennen kortin vanhenemista. Rahoja ei palauteta käyttämättä jätetyistä tunneista.  Ratsastuskortteja voi käyttää myös samassa perheessä asuva! Peruutetun tunnin voi käyttää myös vuokraukseen lauantaina tai sunnuntaina.

Kolmesta peruuttamattomasta tunnista menettää vakiovuoron. Lisäksi perimme peruuttamattomista tunneista normaalihinnan. Näin siksi, että tulijoita on enemmän kuin pystymme ottamaan.

Joten muistathan perua tuntisi VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ ILTANA viimeistään klo 21 tekstiviestillä tallin numeroon 040-5788879! Emme vastaa peruutusviesteihin, ne tulevat yleensä kyllä perille.

Vakiovuorot ovat tarkoitettu ratsastajille, jotka käyvät säännöllisesti ilman pitkiä taukoja/jatkuvia peruutuksia. Huomioithan tämän varatessasi vakiovuoron niin et vie turhaan paikkaa.

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, tyky, sporttipassi ja smartum setelit sekä tarvittaessa saa myös laskun.

Saavuthan tallille vähintään puolta tuntia ennen ratsastustuntisi alkua, näin ehdit laittaa hevosesi valmiiksi. Olemme mukana koko ajan valvomassa hevosten laittoa, joten apua saat tarvittaessa. Mikäli et ehdi saapua tallille ajoissa, ilmoita siitä etukäteen niin laitamme hevosesi valmiiksi.
Tunnin jälkeen riisut hevoseltasi varusteet, harjaat sen ja palautat varusteet omille paikoilleen. Mikäli suojat ovat likaiset, pyyhithän lian harjalla. ÄLÄ pese niitä vedellä mikäli hevonen menee sinä päivänä vielä tunnille (tarkista ilmoitustaululla olevasta listasta). Kuolaimet pestään hyvin. Satulavyöt irrotetaan kokonaan, laitetaan satulan päälle ja satulansuojus satulaan. Nahkaiset satulavyöt pestään satulasaippualla.

Kilpailuihin osallistuminen

Tallin ulkopuolisiin kilpailuihin voi osallistua pääsääntöisesti vain ne, jotka käyvät säännöllisesti tunneilla ja osallistuvat valmennuksiin. Valmennukseen osallistuminen edellyttää kuitenkin säännöllistä osallistumista omille vakio tunneille. Valmennusta edeltävälle ja sitä seuraavalle vakio tunnille tulee osallistua (tai se pitää korvata viikon kuluessa). Jos peruu valmennusta edeltävän tai sitä seuraavan tunnin niin valmennuksen hevosvuokra on 15 €/h tai 25 €/2 h. Valmennuksiin ei pääse, jos jatkuvasti peruu oman vakiotuntinsa. Huomioittehan, että ilmoittautuminen valmennuksiin on SITOVA! Peruutukset on tehtävä viikkoa ennen valmennusta! Mikäli perut tämän jälkeen, veloitamme sinulta normaalin hevosvuokran. Valmentaja itse päättää veloittaako sinulta tuntihinnan. Hevosen vuokra tallin ulkopuolella oleviin kisoihin on 20 €.

Hevosten vuokraaminen

Tästä lähin emme vuokraa hevosia niille, joiden taidot ovat vielä puutteelliset eivätkä saa varustettua hevostaan itse. Näin siksi, että vuokraukset kuormittavat työntekijöitä liikaa. Eli mikäli et kykene itse toimimaan alusta loppuun asti et ole valmis vielä vuokraukseen. Vuokrauksessa ei myöskään saa hypätä eikä mennä maastoon turvallisuussyistä! On ilmennyt myös ajan ylittämisiä eli mikäli et pidä kiinni tunnin ratsastamisesta vaan jatkuvasti menet yliaikaa voimme evätä vuokrauksesi. Huolehdithan myös hyvät alku- ja loppuveryttelyt, jotta hevosemme pysyvät kunnossa.

 

Kurssien/leirien peruutusohjeet

Peruuttamiset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen ajankohtaa.
Ilmoittautumisesi siis on SITOVA. Lääkärintodistusta vastaan palautamme/jätämme perimättä maksun.

 

Vakuutukset

Talli on vakuuttanut ratsastajat tapaturmavakuutuksella. Vakuutusyhtiö on Op Vakuutus.

Tallilta voi lainata kypärän sekä turvaliivin, mikäli et sellaisia omista. Säännöllisesti ratsastaville suosittelemme omien varusteiden hankintaa.

Tuntiperuutukset tehtävä·mielellään edellisenä iltana klo:20 mennessä numeroon 040 - 578 8879.

OHJEITA UUSILLE JA VANHOILLE ASIAKKAILLE! 

- Olisi hyvä tutustua turvallisuus- ja muihin ohjeisiin, jotka löytyvät tallin ilmoitustaululta. Myös painotamme sitä hyvää käyttäytymistä tallissa. Eli toiveena olisi, että saapuisit tunnillesi aikaisintaan tuntia ennen. Mikäli tulet aikaisemmin, toivottavaa olisi viettää aikaa ulkona vaikka tuntia seuraten ennemmin kuin tallissa. Näin vältymme ylimääräiseltä hälinältä.

- Kaikkien tulee täyttää asiakastietonsa tallin ilmoitustaululla olevaan listaan, puhelinnumero mukaan (myös vanhemman), saamme teidät tarvittaessa kiinni; esim tuntien peruuttaminen keliolosuhteiden vuoksi.

- Ratsastustunnit ja kortit voi maksaa joko tilille Säästöpankki FI5946000010100945 tai käteisellä iltavuorossa olevalle. Mikäli maksat tilille tuo silloin tosite osoitukseksi suoritetusta maksusta. Tositetta vastaan kirjoitamme myös maksetun kortin, joka jää tallin säilytettäväksi. Kun kortissasi on enää yksi tunti jäljellä kirjoitamme automaattisesti uuden laskun, jonka löydät tallin ilmoitustaululta. Kortti tulee olla maksettuna tullessasi seuraavalle tunnille. Mikäli et halua uutta korttia, kirjoita se laskuun ja jätä lasku ilmoitustaululle.

- Tunteihin liittyvät tiedotteet ja viestit lähetetään tallin numeroon 040-5788879. Mikäli yrität soittaa ja emme ehdi vastaamaan, laita tekstiviesti. Vastaamme siihen kunhan ehdimme. Ja jos asiallasi ei ole tulenpalava kiire viestitä netin kautta sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

- 10- kortin loppuminen ei ole sama asia kuin vakiotuntien loppuminen, kortti on vain maksuväline, ilmoita aina vakiosta pois jäännistä tekstiviestillä tai sähköpostiin.

- Iänikuinen tuntien peruminen: tuntien peruutukset vähintään edellisenä päivänä, samana päivänä peruutetut tunnit maksetaan. Näin vältymme tyhjiltä tunneilta. Eli enää ei riitä, että peruu tuntia paria ennen!

- Ja jotta kukaan ei turhaan panttaa paikkaa vakiotunneilla, kolme kertaa peräkkäinen poissaolo vakiotunniltaan ilman pätevää syytä aiheuttaa paikan menetyksen. Tällöin voi käydä irtotunneilla sitten kun ehtii tulemaan.

 

HAUSKOJA RATSASTUSHETKIÄ KAIKILLE!

 

 

 

Uutiset

  • Ajankohtaista

    TEHOLEIRI aikuisille 2.-6.7.2018Ratsastusta 1,5 h päivä. Luvassa tehokasta työskentelyä koulu- ja...

Facebook

Horse Hill Ky | Harjurinteentie 69 |  96800 Rovaniemi | puh. 040 578 8879 |  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Niina Timonen Kirsi Jylhä
0400 016 026 0400 457 040
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.