HEVOSTEN LUONNONMUKAISET HOITOTUOTTEET  yonsilma

Tervehdys kaikki hevosten omistajat! Kuten moni tietääkin, olen kehitellyt hartaasti hevosten luonnonmukaisia hoitotuotteita jo vuodesta 2007. Halusin varmuutta itseopiskeluuni ja suoritin työn ohessa Luonnontuotealan ammattitutkinnon, johon valmistuin keväällä 2011. Lisäoppia haen jatkuvasti erilaisten koulutusten ja hankkeiden kautta. Kaikki valmistamani tuotteet on testattu käytännössä ja omalla kalustolla siihen on ollut hyvä tilaisuus. Tuotteita on myös suunniteltu todellisten tarpeiden mukaan ja tulokset ovat olleet rohkaisevia. Haluan luoda mahdollisimman puhtaita, luonnonmukaisia, tehokkaita ja ekologisia tuotteita, joten vältän parabeeneja, mineraaliöljyjä (vaseliini, parafiini), lisä- tai säilöntäaineita ym. joille iho voi herkistyä. Tuotteet ovat öljypohjaisia juuri tämän vuoksi. Käytän tuotteiden pohjana kotimaista rypsiöljyä, koska se on hyvin siedetty eikä aiheuta allergiaoireita ihmisille, kuten esim. manteliöljy.

Sain koulun ohessa suoritettua myös keruutuoteneuvojan pätevyydet, joten pystyn kouluttamaan omat poimijani niin marjojen- kuin yrttien poimintaan, joten tiedän aina saavani laatua kun asialla on koulutettu poimija. Monen vuoden haave alkaa siis toteutua kun tuotteet on saatu kaikkien ulottuville. Tällä hetkellä poimin osan raaka-aineista itse ja tuotteiden pakkaukseen etsin jatkuvasti edullisempia tavarantoimittajia ulkomailta saadakseni tarjottua myös teille tuotteita edulliseen hintaan. Hintaan vaikuttaa myös se, että teen kaikki tuotteet itse alusta loppuun, joten yksi välikäsi jää kokonaan pois. Käytän myös jonkin verran kierrätettyjä pulloja aina kun se on mahdollista.

Tuotteeni olivat testissä loppuvuodesta 2011 ja palaute on ollut hyvää. Tuotteita testattiin mm. riviin, jännevammoihin, haavoihin, sädemätään, kurarupeen ymv. vaivoihin. Tulokset olivat positiivisia ja pareminen nopeaa, joten tästä on hyvää jatkaa!

Tuotteistani suosituin ja testatuin on ehdottomasti yrttilinimentti. Sitä on myyty aikaisemmin kipuöljy nimellä ja sillä on hoidettu menestyksekkäästi erilaisia lihaskireyksiä, jännevammoja, tulehduksia ja mustelmia. Olen valinnut linimenttiin yrttejä jotka poistavat kipua, hoitavat tulehdusta ja vilkastuttavat verenkiertoa hoidettavalla alueella. Ja mikä parasta, linimentin voi levittää käsin ja hieroa vaikka loput omiin hartioihin! Linimentti on öljypohjainen, jonka ansiosta se ei haihdu, ja se löytää tiensä myös ihon pinnalle, eikä jää karvan pintaan. http://hevonen.nettisivu.org/ on hyvin kiteytetty oma ajatusmaailmani: Jos vuosien mittaan hierotte hevosiinne pullotolkulla linimenttiä, niin mihin luulette sen menevän? Kun nuo aineet imeytyvät ensin ihoon, ja siitä elimistöön, niin ne imeytyvät myös silloin tietenkin vereen koska verenkiertoahan niillä edistetään. Veren mukana linimentin kemikaalit kulkeutuvat maksaan ja keuhkoihin. Sama koskee muidenkin aineiden sisältämiä "myrkkyjä".

Sädeöljy on tehokas luonnollinen apu pehmeisiin säteisiin, hoitamaan bakteeri- ja sienitauteja. Sisältää uutteita sieniä ja bakteereja tuhoavista yrteistä, glyseriiniä sekä 100% eteerisiä öljyjä. Sädeöljy estää samalla säteitä kuivumasta liikaa. Ei enää tahrivia, syövyttäviä ja haisevia myrkkyjä!

Satulasaippua on valmistettu perinteisellä kylmämenetelmällä ja sisältää mehiläisvahaa ja glyseriiniä. Saippua pesee ja hoitaa nahkavarusteet yhdellä kertaa.

Kehäkukkavoide on kutisevan ihon pelastaja. Hoitaa ihottumia ja haavoja myös erinomaisesti. Sidosaineena luonnon oma kortisoni mehiläisvaha.

Pihkavoide on märkivän ja tulehtuneen ihon voide. Sidosaineena mehiläisvaha. Ehdottomasti jokaisen hevosenomistajan ensiapuvoide!

tulossa uusia tuotteita:

YRTTINEN SHAMPOO normaalille ja ongelmaiholle

-SELVITYSSUIHKE luonnon ainesosista ilman silikonia! Hoitava ja puhdistava, toimii myös kuivashampoona!

-HYTTYSÖLJY/SUIHKE sisältää mm.aitoja eteerisiä öljyjä. Myrkytön, käy myös ihmisille!

TUOTTEET TULEVAT MARKKINOILLE HETI KUN SAAN ETIKETIT MAAILMALTA! TULOSSA MYÖS VERKKOKAUPPA!

Ensi kesänä toivottavasti tuotevalikoimaamme kuuluvat myös kuivatut yrtit ja marjat. Tällä hetkellä tuotekehityksen alla on yrttisekoitus, jolla voisi korvata teollisen kivennäisen kokonaan. Mikäli sinulla on tarve jollekin erityiselle tuotteelle, mitä ei vielä valikoimista löydy, ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan!


TULEN JÄRJESTÄMÄÄN ENSI KESÄNÄ YRTTIPOIMINTA KURSSEJA SEKÄ VOITEIDEN JA SAIPPUAN TEKO KURSSEJA HALUKKAILLE!  LAITA VIESTIÄ TULEMAAN MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tässä tuotteet jotka ennakkomyynnissä erikoishintaan rajoitetun ajan ja niin kauan kuin varastoa riittää:

Pihkavoide 50ml 8€  / 100ml 14€      JOKAISEN HEVOSENOMISTAJAN ENSIAPUVOIDE!

 • märkiviin haavoihin
 • hiertymiin
 • palovammoihin
 • liikalihaan

Yrttilinimentti 100ml 5€  / 400ml  15€    EI ENÄÄ HAISEVIA LINIMENTTEJÄ!

 • lihasjännityksiin
 • revähdyksiin (jänteet ja lihakset)
 • mustelmiin
 • nivelten turvotuksiin (rasitus, nivelrikko yms.)

Satulasaippua 200ml  8€    SUOJAA JA HOITAA NAHKAVARUSTEET! ~RIITTOISA~

 • glyseriiniä ja mehiläisvahaa sisältävä saippua hellävaraiseen nahan hoitoon
 • ei sisällä hajusteita

Kehäkukkavoide 50ml  8€   1OOml 14€  RAVITSEVA JA PEHMENTÄVÄ HOITOVOIDE!

 • ihottumaan
 • rohtumiin
 • pieniin haavoihin, arpiin

Facebook

Horse Hill Ky | Harjurinteentie 69 |  96800 Rovaniemi | puh. 040 578 8879 |  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Niina Timonen Kirsi Jylhä
0400 016 026 0400 457 040
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.