Lisäpalvelut

Lisäpalveluina tarjoamme O.T.E. – Hierontaa®, kuivattuja yrttituotteita hyvinvointiin niin hevosille kuin ihmisille, hiekanpoistokuureja ja jälleenmyyntipalveluita niin rehujen kuin varusteiden osalta.

Lue lisää jälleenmyyntipalveluistamme täältä.


O.T.E. – Hieronta®

O.T.E – Hieronta® on faskiavenytystekniikka, jolla hoidetaan lihaskalvojen kautta koko kehoa. Ihmisen vartaloa ympäröi sidekudoskalvo eli faskia, joka sitoo kaikkia solujamme, kudoksiamme ja elimiämme yhteen. Työskentely kalvon yhdellä osalla lähettää singaloivia aaltoja, jotka vaikuttavat yhteen tai useampaan muuhun alueeseen. Lisätietoja: http://www.otehoitokeskus.fi/otehieronta.html

Tallin toinen yrittäjä Niina Timonen on käynyt O.T.E. – Hieronnan® peruskoulutuksen.

Lue lisää O.T.E. – Hieronta® – palvelustamme täältä!


Luonnonmukaiset hoitotuotteet

Kirsi Jylhä valmistaa itse luonnonmukaisista aineista erilaisia yrttituotteita tukemaan niin ihmisen kuin hevosen hyvinvointia. Uskomme kasvilääkinnällisiin luontaistuotteisiin tukemaan hevosen ruokintaa sekä antamaan apua erilaisiin vaivoihin ja ongelmiin.

Tuotteista suosituin ja testatuin on ehdottomasti yrttilinimentti. Sitä on myyty aikaisemmin kipuöljy nimellä ja sillä on hoidettu menestyksekkäästi erilaisia lihaskireyksiä, jännevammoja, tulehduksia ja mustelmia. Linimentti on koottu yrteistä, jotka poistavat kipua, hoitavat tulehdusta ja vilkastuttavat verenkiertoa hoidettavalla alueella. Ja mikä parasta, linimentin voi levittää käsin ja hieroa vaikka loput omiin hartioihin! Linimentti on öljypohjainen, jonka ansiosta se ei haihdu, ja se löytää tiensä myös ihon pinnalle, eikä jää karvan pintaan.

Sädeöljy on tehokas luonnollinen apu pehmeisiin säteisiin, hoitamaan bakteeri- ja sienitauteja. Sisältää uutteita sieniä ja bakteereja tuhoavista yrteistä, glyseriiniä sekä 100% eteerisiä öljyjä. Sädeöljy estää samalla säteitä kuivumasta liikaa. Ei enää tahrivia, syövyttäviä ja haisevia myrkkyjä!

Satulasaippua on valmistettu perinteisellä kylmämenetelmällä ja sisältää mehiläisvahaa ja glyseriiniä. Saippua pesee ja hoitaa nahkavarusteet yhdellä kertaa.

Kehäkukkavoide on kutisevan ihon pelastaja. Hoitaa ihottumia ja haavoja myös erinomaisesti. Sidosaineena luonnon oma kortisoni mehiläisvaha.

Pihkavoide on märkivän ja tulehtuneen ihon voide. Sidosaineena mehiläisvaha. Ehdottomasti jokaisen hevosenomistajan ensiapuvoide!tulossa uusia tuotteita:

Hyttysöljy sisältää mm. aitoja eteerisiä öljyjä. Myrkytön, käy myös ihmisille!

Myymme näitä tuotteita tallillamme, joten jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerromme sinulle asiasta mielellämme lisää!


Hiekanpoistokuurit

Annamme säännöllisesti hevosillemme hiekanpoistokuureja huolehtiaksemme hevostemme hyvinvoinnista ja luonnollisesta ruuansulatusjärjestelmästä. Tarjoamme valmiita sekoituksia poistamaan hiekkaa hevosen suolistosta.