Henkilökunta

Niina Timonen

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Niina on tallin omistaja ja yrittäjä. Niina vastaa yrityksen toiminnasta ja pääosin ratsastustuntien pidosta ja opettaa maanantaisin ja tiistaisin. Ratsastuskokemusta Niinalta löytyy jo yli 30 vuoden takaa, kun hän aloitti hevosmatkansa jo pienenä tyttönä Rovaniemen Ylikylässä. Niina treenaa hevosensa Brenkun kanssa aina mahdollisuuksien mukaan pääosin kouluratsastuksen merkeissä.

Niina on ammatiltaan merkonomi ja vuodesta 2012 alkaen myös ratsastuksenohjaaja Pudasjärven yksiköstä. Niina on opiskellut myös Green Care -korkeakouluopinnot vuonna 2016-2017. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa liittää toimintaan myös Green Care toiminta. Niina on myös aktiivinen toimija Riding Club HH -seuran hallituksessa.


Henna Hooli

Ratsastuksenohjaaja

Henna toimii tallilla ratsastuksenohjaajana ja opettaa torstain ja perjantain vakitunneilla sekä silloin tällöin myös yksityis- ja pienryhmätunneilla. Henna on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja vuosimallia 2016 Pudasjärven yksiköstä ja opetuskokemusta häneltä löytyy jo useamman vuoden takaa eri ratsastuskouluista.

Henna on ratsastanut ja toiminut hevosten kanssa jo 20 vuoden ajan ja valmentautuu edelleen säännöllisesti niin este- kuin kouluratsastuksessa, joista esteratsastus on kuitenkin se ns. päälaji.


Emilia Micklin

Ratsastuksenohjaaja-opiskelija

Emilia opiskelee Horse Hill -tallilla ratsastuksenohjaajaksi Ruukin maaseutuopistossa. Emilia on tuttu näky tallilla lähes päivittäisellä rutiinilla, hän opettaa mm. keskiviikon vakitunneilla, yksityis- ja pienryhmätunneilla ja vetää maastoretkiä. Emilialta luonnistuu tuntienpito myös englanniksi. Hän vastaa lisäksi tallin markkinoinnista sekä toimii hoitohevosten hoitajien vastuuhenkilönä ja ohjaajana.

Matka hevosten parissa alkoi noin 10 vuotta sitten ja jatkuu edelleen tavoitteellisesti valmentautuen ylläpitohevosensa Hassen kanssa niin esteiden kuin kouluratsastuksen parissa. Emilian roolit eivät tähän lopu, vaan hän on myös aktiivinen Riding Club HH ry:n hallituksen jäsen.


Ari Timonen

Tallin oma työmies

Arska on tuttu näky tallilla, sillä jos jokin on rikki, niin Arska korjaa! Arska vastaa tallin työajoneuvojen kunnosta ja huollosta sekä rakennushommista.


Johanna Kuusela

Tallityöntekijä

Johanna tekee kaikenlaisia tehtäviä tallillamme, niin aamu- kuin iltatalleja sekä avustaa ratsastuskoulun toiminnassa. Johannalle raviurheilu on lähellä sydäntä mutta myös ratsastus taittuu häneltä yhtä mallikkaasti.


Mari Petäjäjärvi

Tallityöntekijä

Marin hommiin kuuluu osa viikon iltatallirutiineista ja tuntilaisten avustaminen ratsastustunneille. Hänet näkee myös viikottain ratsastustunneilla treenaamassa niin koulu- kuin esteratsastuksen parissa. Mari on ammatiltaan hevosenhoitaja.


Kati Saarela

Tallityöntekijä

Kati hoitaa osan viikon iltatallista ja joskus viikonloppuisin myös aamutallirutiineista. Hän tarvittaessa myös avustaa tuntilaisia varustamaan hevoset ratsastustunneille. Kati ratsastaa tallin tunneilla aktiivisesti sekä myös kilpailee seuratasolla niin esteitä kuin koulua.