Henkilökunta

Niina Timonen

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Niina on tallin toinen omistaja ja yrittäjä yhdessä siskonsa Kirsin kanssa. Niina vastaa yrityksen toiminnasta ja pääosin ratsastustuntien pidosta. Ratsastuskokemusta Niinalta löytyy jo 30 vuoden takaa, kun hän aloitti hevosmatkansa jo pienenä tyttönä Rovaniemen Ylikylässä. Kiinnostuksen kohteena hänellä on niin koulu- kuin esteratsastus.
Niina on ammatiltaan merkonomi ja vuodesta 2012 alkaen myös ratsastuksenohjaaja. Niina on opiskellut myös Green Care korkeakoulu opinnot vuonna 2016-2017. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa liittää toimintaan myös Green Care toiminta. Niina on myös aktiivinen toimija Riding Club HH -seuran hallituksessa.


Kirsi Jylhä

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Kirsi on tallin toinen omistaja ja yrittäjä yhdessä siskonsa Niinan kanssa. Kirsi työskentelee pääosin tallin hevosten parissa tallitöiden lomassa ja ratsastamalla tallin hevosia. Hän pitää myös osan ratsastus- ja talutustunneista. Kirsin matka hevosten ja ratsastuksen parissa alkoi 10-vuotiaana Ylikylässä Rovaniemellä. Kirsi ratsastaa ja valmentautuu säännöllisesti kouluratsastuksen parissa.
Kirsi on suorittanut Luonnontuotealan ammattitutkinnon, ja on toiminut talliyrittäjänä vuodesta 2007 lähtien. Kirsi kuuluu myös aktiivisena jäsenenä Riding Club HH ry:n hallitukseen.


Siiri Mantila

Ratsastuksenohjaaja

Siiri Mantila vastaa mm. torstain ja perjantain alkeis- ja junioriryhmien tunneista. Hän myös tarvittaessa ratsuttaa tallin tuntihevosia sekä opettaa satunnaisesti myös muillakin ratsastustunneilla. Siiri on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja.


Emilia Micklin

Ratsastuksenohjaajaopiskelija,
joka-paikan-höylä

Emilia opiskelee Horse Hill -tallilla ratsastuksenohjaajaksi Ruukin maaseutuopistossa. Emilia on tuttu näky tallilla lähes päivittäisellä rutiinilla, hän mm. treenaa tallin hevosilla ja avustaa kaikenlaisessa tallin toiminnassa. Hän vastaa sen lisäksi tallin markkinoinnista sekä toimii hoitohevosten hoitajien vastuuhenkilönä ja ohjaajana.
Emilian roolit eivät tähän lopu, vaan hän on myös aktiivinen Riding Club HH ry:n hallituksen jäsen. Toimialueinaan hänellä ovat valmennuksien ja eri tapahtumien järjestäminen sekä nuorisovastaavan virka.


Ari Timonen

Tallin oma työmies

Arska on tuttu näky tallilla, sillä jos jokin on rikki, niin Arska korjaa! Arska vastaa tallin työajoneuvojen kunnosta ja huollosta sekä rakennushommista.


Iida Korkala

Tallityöntekijä

Iida työskentelee yrityksessämme aamutallirutiinien parissa. Hänet voi myös useasti nähdä puuhailemassa ylläpitohevosensa Limpun kanssa.


Mari Petäjäjärvi

Tallityöntekijä

Marin hommiin kuuluu osa viikon iltatallirutiineista. Hänet näkee myös viikottain ratsastustunneilla treenaamassa ja joskus vetämässä maastotunteja ratsain. Mari on ammatiltaan hevosenhoitaja.