Henkilökunta

Niina Timonen

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Niina on tallin omistaja ja yrittäjä. Niina vastaa yrityksen toiminnasta ja pääosin ratsastustuntien pidosta ja opettaa maanantaisin ja tiistaisin. Ratsastuskokemusta Niinalta löytyy jo yli 30 vuoden takaa, kun hän aloitti hevosmatkansa jo pienenä tyttönä Rovaniemen Ylikylässä. Niina treenaa hevosensa Brenkun kanssa aina mahdollisuuksien mukaan pääosin kouluratsastuksen merkeissä.

Niina on ammatiltaan merkonomi ja vuodesta 2012 alkaen myös ratsastuksenohjaaja Pudasjärven yksiköstä. Niina on opiskellut myös Green Care -korkeakouluopinnot vuonna 2016-2017. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa liittää toimintaan myös Green Care toiminta. Niina on myös aktiivinen toimija Riding Club HH -seuran hallituksessa.


Katri Kaihua

Ratsastuksenohjaaja

Katri toimii tallilla ratsastuksenohjaajana ja opettaa torstain ja perjantain vakitunneilla sekä silloin tällöin myös yksityis- ja pienryhmätunneilla.

Katri on ratsastanut ja toiminut hevosten kanssa pienestä pitäen. Nykyään hän valmentautuu sekä kilpailee säännöllisesti esteratsastuksessa aluetasolla oman hevosensa Tvisterin kanssa. Katri kuuluu myös Riding Club HH -seuran johtokuntaan.


Ari Timonen

Tallin oma työmies

Arska on tuttu näky tallilla, sillä jos jokin on rikki, niin Arska korjaa! Arska vastaa tallin työajoneuvojen kunnosta ja huollosta sekä rakennushommista.


Johanna Kuusela

Tallityöntekijä, ohjaaja

Johanna tekee kaikenlaisia tehtäviä tallillamme, niin aamu- kuin iltatalleja sekä avustaa ratsastuskoulun toiminnassa. Johannalle raviurheilu on lähellä sydäntä mutta myös ratsastus taittuu häneltä yhtä mallikkaasti. Johannaa näkee paljon myös mm. lapsille suunnatuissa hevosohjelmissa kuten ponihetkissä ja talutuksissa.


Katri Salmikivi

Tallityöntekijä

Katri vastaa hevostemme hyvinvoinnista viikolla eli hänen vastuualueenaan on aamutalli.Mari Petäjäjärvi

Tallityöntekijä

Mari tekee satunnaisesti osan viikon iltatallirutiineista ja avustaa tuntilaisia ratsastustunneille. Hänet näkee myös joskus ratsastustunneilla treenaamassa niin koulu- kuin esteratsastuksen parissa. Mari on ammatiltaan hevosenhoitaja.