Henkilökunta

Niina Timonen

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Niina on tallin omistaja ja yrittäjä. Niina vastaa yrityksen toiminnasta ja ratsastustuntien pidosta ja opettaa maanantaisin sekä pe-su välillä. Ratsastuskokemusta Niinalta löytyy jo yli 30 vuoden takaa, kun hän aloitti hevosmatkansa jo pienenä tyttönä Rovaniemen Ylikylässä. Niina treenaa hevosensa Brenkun kanssa aina mahdollisuuksien mukaan pääosin kouluratsastuksen merkeissä.

Niina on ammatiltaan merkonomi ja vuodesta 2012 alkaen myös ratsastuksenohjaaja Pudasjärven yksiköstä. Niina on opiskellut myös Green Care -korkeakouluopinnot vuonna 2016-2017. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa liittää toimintaan myös Green Care toiminta. Niina on myös aktiivinen toimija Riding Club HH -seuran hallituksessa.

Niina on myös kouluttautunut O.T.E- hierojaksi käyden perus- ja jatkokurssin. Niinan sydäntä lähellä on myös kaikenlainen puuhastelu hevosten kanssa maasta käsin ja hevosten sielunelämään paneutuminen.


Ari Timonen

Tallin oma työmies

Arska on tuttu näky tallilla, sillä jos jokin on rikki, niin Arska korjaa! Arska vastaa tallin työajoneuvojen kunnosta ja huollosta sekä rakennushommista.


Wilma Ilves

Tallityöntekijä


Miia Lääkkölä

Ratsastuksenohjaaja

Miia pitää ratsastustunnit tiistaina, keskiviikkona ja torstaina.