Henkilökunta

Niina Timonen

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Niina on tallin toinen omistaja ja yrittäjä yhdessä siskonsa Kirsin kanssa. Niina vastaa yrityksen toiminnasta ja pääosin ratsastustuntien pidosta. Ratsastuskokemusta Niinalta löytyy jo 30 vuoden takaa, kun hän aloitti hevosmatkansa jo pienenä tyttönä Rovaniemen Ylikylässä. Kiinnostuksen kohteena hänellä on niin koulu- kuin esteratsastus.
Niina on ammatiltaan merkonomi ja vuodesta 2012 alkaen myös ratsastuksenohjaaja. Niina on opiskellut myös Green Care korkeakoulu opinnot vuonna 2016-2017. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa liittää toimintaan myös Green Care toiminta.


Kirsi Jylhä

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Kirsi on tallin toinen omistaja ja yrittäjä yhdessä siskonsa Niinan kanssa. Kirsi työskentelee pääosin tallin hevosten parissa tallitöiden lomassa ja ratsastamalla tallin hevosia. Hän pitää myös osan ratsastus- ja talutustunneista. Kirsin matka hevosten ja ratsastuksen parissa alkoi 10-vuotiaana Ylikylässä Rovaniemellä. Kirsi ratsastaa ja valmentautuu säännöllisesti kouluratsastuksen parissa.
Kirsi on suorittanut Luonnontuotealan ammattitutkinnon, ja on toiminut talliyrittäjänä vuodesta 2007 lähtien.


Arska

Tallin oma työmies

Arska on tuttu näky tallilla, sillä jos jokin on rikki, niin Arska korjaa! Arska vastaa tallin työajoneuvojen kunnosta ja huollosta sekä rakennushommista.


Taija Saarinen

Tallityöntekijä

Taija on tallin ahkera ja tunnollinen työjuhta, joka työskentelee yrityksessämme aamutallirutiinien parissa ja osallistuu päivittäiseen hevosten hoitoon. Taija on työskennellyt tallilla vuodesta 2018 alkaen. Taija on ammatiltaan eläintenhoitaja, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kaikenlaisista eläimistä, ja varsinkin hevosista jo nuoresta iästä alkaen. Hänen mielenkiintonsa hevosia kohtaan painottuu pääosin ravipuolelle, mutta myös ratsupuolen asiat luonnistuvat oikein hyvin!


Mari Petäjäjärvi

Tallityöntekijä

Reipas ja iloinen Mari on monille tuttu näky tallilla. Sen lisäksi, että Mari käy säännöllisesti tallin tunneilla, hänen vastuulleen kuuluu osa viikon iltatallirutiineista. Mari hurahti hevosten pariin vuoden 2013 aikoihin, ja laji veikin sen verran mukanaan, että hän valmistui vuonna 2018 hevostenhoitajaksi suorittaen harrastepalveluohjaajan lopputyön. Jos tarvitset apua hevosten kanssa, niin Mari avustaa sinua mielellään!


Siiri Mantila

Ratsastuksenohjaaja

Siiri Mantila vastaa torstain alkeis- ja junioriryhmien tunneista. Siiri on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja.