Henkilökunta

Niina Timonen

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Niina on tallin toinen omistaja ja yrittäjä yhdessä siskonsa Kirsin kanssa. Niina vastaa yrityksen toiminnasta ja pääosin ratsastustuntien pidosta, hän opettaa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ratsastuskokemusta Niinalta löytyy jo 30 vuoden takaa, kun hän aloitti hevosmatkansa jo pienenä tyttönä Rovaniemen Ylikylässä. Kiinnostuksen kohteena hänellä on niin koulu- kuin esteratsastus.
Niina on ammatiltaan merkonomi ja vuodesta 2012 alkaen myös ratsastuksenohjaaja. Niina on opiskellut myös Green Care korkeakoulu opinnot vuonna 2016-2017. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa liittää toimintaan myös Green Care toiminta. Niina on myös aktiivinen toimija Riding Club HH -seuran hallituksessa.


Kirsi Jylhä

Yrittäjä, ratsastuksenohjaaja

Kirsi on tallin toinen omistaja ja yrittäjä yhdessä siskonsa Niinan kanssa. Kirsi työskentelee pääosin tallin hevosten parissa tallitöiden lomassa ja ratsastamalla tallin hevosia. Hän pitää myös osan ratsastus- ja talutustunneista, pääosin aina tiistain tunnit. Kirsin matka hevosten ja ratsastuksen parissa alkoi 10-vuotiaana Ylikylässä Rovaniemellä. Kirsi ratsastaa ja valmentautuu säännöllisesti kouluratsastuksen parissa.
Kirsi on suorittanut Luonnontuotealan ammattitutkinnon, ja on toiminut talliyrittäjänä vuodesta 2007 lähtien.


Siiri Mantila

Ratsastuksenohjaaja

Siiri opettaa ratsastusta torstain ja perjantain vakitunneilla. Hän myös tarvittaessa ratsuttaa tallin tuntihevosia sekä opettaa satunnaisesti myös muillakin ratsastustunneilla. Siiri on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja.


Emilia Micklin

Ratsastuksenohjaaja-opiskelija

Emilia opiskelee Horse Hill -tallilla ratsastuksenohjaajaksi Ruukin maaseutuopistossa. Emilia on tuttu näky tallilla lähes päivittäisellä rutiinilla, hän mm. treenaa Hassen ja muiden tallin hevosten kanssa, tuuraa tunninpitäjiä tuntipaikoilla, opettaa jonkin verran yksityis- ja pienryhmätunneilla ja vetää maastoretkiä. Hän vastaa näiden lisäksi tallin markkinoinnista sekä toimii hoitohevosten hoitajien vastuuhenkilönä ja ohjaajana.
Emilian roolit eivät tähän lopu, vaan hän on myös aktiivinen Riding Club HH ry:n hallituksen jäsen. Emilia opiskelee yhtä aikaa myös kaupallisen alan ammattikorkeakoulututkintoa.


Ari Timonen

Tallin oma työmies

Arska on tuttu näky tallilla, sillä jos jokin on rikki, niin Arska korjaa! Arska vastaa tallin työajoneuvojen kunnosta ja huollosta sekä rakennushommista.


Iida Korkala

Tallityöntekijä

Iida työskentelee yrityksessämme aamutallirutiinien parissa. Hänet voi myös useasti nähdä puuhailemassa oman suomenhevosruunan Paavon kanssa.


Mari Petäjäjärvi

Tallityöntekijä

Marin hommiin kuuluu osa viikon iltatallirutiineista ja avustaa tarvittaessa tuntilaisia ratsastustunneille. Hänet näkee myös viikottain ratsastustunneilla treenaamassa niin koulu- kuin esteratsastuksen parissa. Mari on ammatiltaan hevosenhoitaja.


Kati Saarela

Tallityöntekijä

Kati hoitaa osan viikon iltatallista ja joskus viikonloppuisin myös aamutallirutiineista. Hän tarvittaessa myös avustaa tuntilaisia varustamaan hevoset ratsastustunneille. Kati ratsastaa tallin tunneilla aktiivisesti sekä myös kilpailee seuratasolla niin esteitä kuin koulua.