Talli ja tilat

Tallitilamme koostuvat erillisistä rakennuksista, joista päärakennuksena toimii iso tallirakennus.

Päätalli on lämmin ja ilmastoitu, ja sisältää 15 karsinapaikkaa, jotka ovat kooltaan 9m² . Tallista löytyy hevosten pesutila juoksevalla vedellä, ruokintatila, varusteiden kuivaushuone, tuntihevosten varustehuone ja kahvitila, joka toimii myös yksäreiden varustehuoneena. Tilavassa tallissamme käytävät ovat tilavia ja kivilattia päällystetty kumimatoilla. Tallin ulkopuolelle on rakennettu erillinen välikkö, josta löytyy mm. lämmitetty WC-tila ja pyykinpesukone.

Pikkutalli on heti tallin vieressä oleva pieni puurakennus, jossa on 9m² kokoisia karsinoita 4 kappaletta sekä satulahuone. Ponimme majoitetaan kahteen pihattoon ja yhteen pieneen talliin. Pihatoissa on lämmitettävät vesiastiat. Ponien varusteet sijaitsevat yhden ponin tallissa.

Päätallissa karsinamme ovat varustettu loimi- ja suitsitelineellä, kiinteällä ruokinta-astialla, muovisella juoma-automaatilla ja suolakivillä telineineen. Pikkutallissa varustus on sama lukuunottamatta juoma-automaattia. Käytämme kuivikkeena turvetta ja tarvittaessa kutteria.

Pihatot
Meillä on 2 pihattoa, joista toisessa asustaa 2 tammaa ja toisessa 2 ponia. Pihatoissa on lämmitettävät juoma-astiat.

Muita ulkotiloja meillä ovat rehuvarasto, jota käytämme lähinnä tavaroiden ja rehujen säilytykseen. Pihalta löytyy myös majoitukseen käytettävä mökki ja pihasauna, joiden välissä on myös nuotiopaikka. Niiden vierestä löytyy vielä keltainen mökki, joka toimii tapahtumien ja kilpailujen aikana kahviona ja kisakansliana.