O.T.E. – Hieronta®

O.T.E – Hieronta® on faskiavenytystekniikka, jolla hoidetaan lihaskalvojen kautta koko kehoa. Ihmisen vartaloa ympäröi sidekudoskalvo eli faskia, joka sitoo kaikkia solujamme, kudoksiamme ja elimiämme yhteen. Työskentely kalvon yhdellä osalla lähettää singaloivia aaltoja, jotka vaikuttavat yhteen tai useampaan muuhun alueeseen.

O.T.E. – Hieronnassa® kehoa tarkastellaan ja hoidetaan kokonaisuutena yksittäisten lihasten sijaan. Kireydet, vammat, iskut ja traumat ovat lihaskalvoissa nähtävissä ja käsin tunnettavissa. Kehoon taltioituu ihmisen eletty elämä. Lihaskalvoa venyttämällä saadaan helpotusta ja tilaa kehoon; kivut, tunnottomuus, puutuminen ja lihasjännitykset vähenevät. Hoidolla voidaan vaikuttaa myös arpikudoksiin pehmentäen ja joustavuutta lisäten.

O.T.E. – Hieronnassa® yhdistyy klassisen-, lymfa- ja syväkudoshieronnan elementit, mutta kokemuksena se vastaa enemmän vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Hoitokerroiksi riittää useimmiten kolme. Lisätietoja: http://www.otehoitokeskus.fi/otehieronta.html

Tallin toinen yrittäjä Niina Timonen on käynyt O.T.E. – Hieronnan® peruskoulutuksen.

O.T.E. – Hieronta®1 krt
Tallin asiakas40 €
Muut (+ kilometrikorvaus*)50 €

*Kilometrikorvaus tulee, kun edestakaisin kuljettava matka ylittää 30 km. Tällöin km-korvaus toteutuu 0,45€/km. Korvaus lasketaan hierojan kotiosoitteesta.