O.T.E. – Hieronta®

O.T.E – Hieronta® on faskiavenytystekniikka, jolla hoidetaan lihaskalvojen kautta koko kehoa. Hevosen vartaloa ympäröi sidekudoskalvo eli faskia, joka sitoo kaikkia solujamme, kudoksiamme ja elimiämme yhteen. Työskentely kalvon yhdellä osalla lähettää singaloivia aaltoja, jotka vaikuttavat yhteen tai useampaan muuhun alueeseen.

O.T.E. – Hieronnassa® kehoa tarkastellaan ja hoidetaan kokonaisuutena yksittäisten lihasten sijaan. Kireydet, vammat, iskut ja traumat ovat lihaskalvoissa nähtävissä ja käsin tunnettavissa. Eletty elämä taltioituu kehoon. Lihaskalvoa venyttämällä saadaan helpotusta ja tilaa kehoon; kivut, tunnottomuus, puutuminen ja lihasjännitykset vähenevät. Hoidolla voidaan vaikuttaa myös arpikudoksiin pehmentäen ja joustavuutta lisäten.

O.T.E. – Hieronnassa® yhdistyy klassisen-, lymfa- ja syväkudoshieronnan elementit, mutta kokemuksena se vastaa enemmän vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Hoitokerroiksi riittää useimmiten kolme. Lisätietoja: http://www.otehoitokeskus.fi/otehieronta.html

Tallin yrittäjä Niina Timonen on käynyt O.T.E. – Hieronnan® peruskoulutuksen sekä syventävän koulutuksen, jossa hoidetaan mm. arpia. Niina käyttää hieronnan yhteydessä myös infrapunahoitoa lähi-infrapunavalolaitteella. Punavalohoidon seurauksena verisuonet laajenevat ja päästävät näin lävitseen suuremman määrän verta. Veri tuo tällöin mukanaan enemmän happea, joka lisää kudoksen parantumista ja edistää normaalia solutoimintaa.

Kuvassa Taiga -hevonen tunnin hieronta + infrapunakäsittelyn jälkeen.
O.T.E. – Hieronta®1 krt
Tallin asiakas60 €
Muut (+ kilometrikorvaus*)70 €

*Kilometrikorvaus tulee, kun edestakaisin kuljettava matka ylittää 30 km. Tällöin km-korvaus toteutuu 0,45€/km. Korvaus lasketaan hierojan kotiosoitteesta.