Hevosemme

Opetusponimme

Aku

Alrebek Pineapple
Shetlanninponiruuna

s. 9.7.2008
Säkä 110 cm
Koulutustaso HeC | 50 cm

Om. Wilma Ilves
Yp. Horse Hill Ky

Aku on maailman suloisin ja kaikenkokenut poniherra. Tämän kaverin huumorintaju on kyllä kohdillaan, jos et tiennyt että poninhoidossa voisi naurattaa alati niin nyt tiedät! Hän myös rakastaa rapsutuksia ja hoitohetkiä niin aikuisten kuin lasten kanssa. Kiltti ja herkkä Aku-poni porhaltaa ratsain reippaasti menemään ja sopiikin vauhdista tykkääville kuskeille! Aku toimii mainiosti myös kärryjen edessä.


Elviira

Nummen Elviira
Shetlanninponitamma

s. 10.5.2009
Säkä 110 cm
Koulutustaso HeC | 50cm

Om. Kati Rantonen
Yp. Horse Hill Ky

Elviira on pieni, kaunis ja kiltti shettistamma, joka tekee ahkerasti lasten tunteja ja toimii talutusratsupollenamme. Ihana Elviira sulattaa kaikkien sydämet sulostuttavalla luonteellaan, hän toimii mainiosti niin lasten kuin aikuisten kanssa. Ratsastaessa enemmän hidas kuin vauhtihirmu, omaa myös pieniä ponimaisia vinkeitä, ei anna mitään ilmaiseksi! Elviiralla voi ajaa myös kärryillä.


Lenni

Loke II
Risteytysponiruuna

s. 2004
Säkä 100 cm
Koulutustaso HeC | 40 cm

Om. Horse Hill Ky
ja Riding Club HH ry

Iki-ihana ja pieni tilastoshettisruunamme Lenni on todella kiltti ja ystävällinen karvapallero. Hänen kanssaan on hauska puuhailla, vaikka onkin hieman touhukas ja kova seurustelemaan. Ratsain Lenni on sopivan herkkä ja reipas pikkuisesta ponimassusta huolimatta. Omaa silti jonkin verran pilkettä silmäkulmassaan! Lenniltä luonnistuu myös kärryjen edessä köpöttely.


Fantti

Fakt
Risteytysponiruuna

s. 5.3.1996
Säkä 135 cm
Koulutustaso HeB | 50cm

Om. Horse Hill Ky

Kaunis ja osaava ponimme, jolla voi vankan rakenteensa puolesta ratsastaa myös pienemmät aikuiset. Teräspapparainen taitaa näppärästi koulukiemurat topakan ratsastajan kanssa ja esteitäkin hyppii tutulla otteella, mutta enää vain pienemmillä korkeuksilla mielenvirkistykseksi! Kiltti käsiteltäessä, osaa kuitenkin testata hoitajaansa ponimaisella tavallaan. Joskus taluttaessa voi pienemmille taluttajille näyttää parhaimmat ruohontupsupaikat!


Zion

Zion
Gotlanninruss-ruuna

s. 5.5.2002 
Säkä 130 cm
Koulutustaso HeB | 70cm

Om. Joona, Noora ja Oona Pallari

Zion on leikkisä, äärettömän kiltti ja herkkä pieni karvapallo, jokaisen pienen ratsastajan unelmaponi. Zion on tallimme luottoponi, hänen kanssaan voi mennä minne vain. Reippautta löytyy, mutta mitään ei anna ilmaiseksi! Talutusratsastuksissa parhaimmillaan. Lasten ehdoton suosikki!


Opetushevosemme

Antti

Ants Välejalg
Eestinhevosruuna

s. 22.5.2008
Säkä 150 cm
Koulutustaso HeB | 60cm

Om. Horse Hill Ky

Antti on äärettömän kiltti ja muhkea ruunapoika, joka puksuttaa reippaasti tasaista vauhtia menemään kuskin kuin kuskin kanssa. Antti rakastaa vauhtia ja esteitä ja silloin mennään eikä meinata! Tuleva estetykki, kunhan saadaan masua vähän pienemmäksi! Antilta taipuu koulukiemurat HeB-tasolle asti.


Elli

Rosielli
Suomenhevostamma

s. 2006
Säkä 160 cm
Koulutustaso HeC | 70cm

Om. Horse Hill Ky

Suloinen Elli ihastuttaa luonteellaan! Ellistä ei erehdy kun puhutaan suomenhevosesta – jytkyn rakenteensa puolesta kantaa ratsastajan kuin ratsastajan. Entiseltä ravihevoselta löytyy vauhtia ja herkkyyttä, osaa koulukiemuroissa perusasiat. Hyppää esteitä mielellään ja noh, omalla hupaisalla tyylillään! Tulevaisuuden esterakettimme. Tekee kaikenlaisia tunteja.


Fauna

Fauna
ESH-tamma

s. 20.4.2008
Säkä 175 cm
Koulutustaso HeA | 100cm

Om. Horse Hill Ky

Fauna on kiltti tamma, joka käy kaikentasoisille ratsastajille. Reipas vauhti ja pehmeät liikkeet tekevät hänestä yhden suosituimmista hevosista. Hoitaessa kiltti ja utelias suuresta koostaan huolimatta. Ponnua löytyy ja koulukiemuratkin taittuvat, onkin erityisesti aikuisten suosikki!


Fopi

Foliant II
Puoliveriruuna

s. 1996
Säkä 175 cm
Koulutustaso VaB

Om. Horse Hill Ky

Ison talon antti. Osaa näyttää hapanta naamaa karsinassa, ei ole siksi ihan kaikkien käsiteltävissä. Fopi on koulutettu vaativalle tasolle, joten kapasiteetti ei lopu ihan heti kesken! Ei ikänsä puolesta enää ylitä kuin lähinnä puomeja jumppamielessä. Fopi onkin suosittu aikuisten keskuudessa taitavuutensa ja motivaationsa takia. Hänellä voi ratsastaa kaikentasoiset.


Hilla

Puistolan Hilla
Suomenhevostamma

s. 29.5.2011
Säkä 150 cm
Koulutustaso HeC | 70cm

Om. Maija Rossi
Yp. Horse Hill Ky

Hilla on kaunis ja pieni suomenhevostamma. Osaa liikkua kauniisti, kunhan yhteiset sävelet löytyvät. On herkkä ja reipas ratsastaa, jonka takia käykin lähinnä edistyneimpien tunneilla. Vauhdikas hyppääjä, tykkää siitä kovasti. Fiksu tamma, joka ei vähästä hätkähdä.


Kalle

Roquette G
FWB-ruuna

s. 24.4.2004
Säkä 165 cm
Koulutustaso HeA | 90cm

Om. Horse Hill Ky

Kalle on taitava ja herkkä ruunaherra. Kookas kaveri on todella kiltti, mutta herkkäsieluinen, ja arvostaakin siksi rauhallisia ja lempeitä otteita. Hän on liikkeiltään iso ja rauhallinen, mutta samalla ihanan herkkä ja nöyrä työmyyrä. Näppärä kaveri niin sileällä kuin esteillä. Kalle tekee tunteja kaikentasoisilla.


Proffa

Prohvet
Torinhevosruuna

s. 15.4.2006
Säkä 180 cm
Koulutustaso HeB | 80cm

Om. Horse Hill Ky

Iso ja kiltti nallekarhumme. Luonne täyttä kultaa, vaikka kokoakin löytyy – omistaa ”tallin isoin heppa” -tittelin. Proffalla on harvemmin kiire mihinkään, hän ei vähästä hätkähdä. Toimiikin siksi loistavasti alkeisratsuna. Ratsastaessa sopivan herkkä ja omaa isot liikkeet. Tanner tömisee kun moottori lämpenee! Monen tädin ja lapsen suosikki! 


Tuisku

Pohjan Tuisku
Suomenhevosruuna

s. 13.6.2005
Säkä 165 cm
Koulutustaso HeB | 70cm

Om. Horse Hill Ky

Tuisku on sievä kuin karkki ja ihana hurmuripoika, joka nauttii ihmisen kanssa puuhailusta ja seurustelusta. Herkän ja tavattoman kiltin ruunan kanssa voi harrastaa kaikenlaista monipuolisesti hymyssä suin, mutta toistaiseksi Tuisku vielä kasvattaa itseluottamustaan uudessa kodissaan ratsun roolissa, joten hän työskentelee ainoastaan edistyneempien ratsastajien tunneilla.


Muut tallin hevoset

Brenkku

Breqanze
FWB-ruuna

s. 24.6.2006
Säkä 160 cm
Koulutustaso HeB | 60cm

Om. Niina Timonen

Niinan oma komea ja persoonallinen ruuna, joka opettelee kouluratsastuksen saloja ja nauttii maastoilusta sekä omistajansa huomiosta! Herkkyytensä vuoksi käy satunnaisesti osaavimpien tunneilla.


Hasse

Hadaras
Trakehner-ruuna

s. 18.4.2007
Säkä 165 cm
Koulutustaso HeA | 90cm

Om. Horse Hill Ky
Yp. Emilia Micklin

Hasse on kiltti ja hyvin koulutettu herrasmies. Herkkäsieluinen ruuna on touhukas hoitotilanteissa, ja vaatii siksi käsittelijältään hieman huumorintajua. Hasse toimii Emilian opetusmestarina kohti ratsastuksenohjaajan loppunäyttöjä.


Limppu

Limitas
Puoliveriruuna
s. 2008
Om. Horse Hill Ky

Limppu ei työskentele ratsastuskoulun tunneilla, vaan on uudelleenkoulutuksessa ratsastuksenohjaajien toimesta.