Hevosemme

Opetusponimme

Elviira

Nummen Elviira
Shetlanninponitamma

s. 10.5.2009
Säkä 108cm
Koulutustaso HeC | 40cm

Om. Kati Rantonen
Yp. Horse Hill Ky

Elviira on pieni, kaunis ja kiltti shettistamma, joka tekee ahkerasti lasten tunteja ja toimii talutusratsupollenamme. Ihana Elviira sulattaa kaikkien sydämet sulostuttavalla luonteellaan, hän on oikea luottoponi pienten lasten kanssa. Ratsastaessa omaa pieniä ponimaisia vinkeitä, ei anna mitään ilmaiseksi!


Fantti

Fakt
Risteytysponiruuna

s. 5.3.1996
Säkä 137cm
Koulutustaso HeB | 70cm

Om. Horse Hill Ky

Kaunis ja osaava ponimme, jolla voi vankan rakenteensa puolesta ratsastaa myös pienemmät aikuiset. Tätä papparaista ei ikä paina, varma rusettihaimme esteillä ja kouluakin taitaa näppärästi kun osaa pyytää! Kiltti käsiteltäessä, osaa kuitenkin testata hoitajaansa ponimaisella tavallaan.


Zion

Zion
Gotlanninruss-ruuna

s. 5.5.2002 
Säkä 129cm
Koulutustaso HeB | 60cm

Om. Joona, Noora ja Oona Pallari

Zion on leikkisä, äärettömän kiltti ja herkkä pieni karvapallo, jokaisen pienen ratsastajan unelmaponi. Zion on tallimme luottoponi, hänen kanssaan voi mennä minne vain. Reippautta löytyy, mutta mitään ei anna ilmaiseksi! Talutusratsastuksissa parhaimmillaan. Lasten ehdoton suosikki!


Opetushevosemme

Eevi

Ieva
Puoliveritamma

s. 1997
Säkä 158cm
Koulutustaso HeA | 80cm

Om. Minna Tikkala
Yp. Horse Hill Ky

Eevi on kiltti, osaava ja reipas tamma isolla T:llä. Kunnon mamman mussukka hoitaessa. Ei anna mitään ilmaiseksi, mahtava opetusmestari. Ikä on vähän humahtanut vyötärön seutuville, mutta se ei menoa haittaa! Varma ja lennokas hyppääjä.


Elli

Rosielli
Suomenhevostamma

s. 2006
Säkä 160cm
Koulutustaso HeC | 70cm

Om. Horse Hill Ky

Suloinen Elli ihastuttaa luonteellaan! Ellistä ei erehdy kun puhutaan suomenhevosesta – jytkyn rakenteensa puolesta kantaa ratsastajan kuin ratsastajan. Vauhtia ja herkkyyttä löytyy, osaa koulukiemuroissa perusasiat. Hyppää esteitä mielellään ja noh, omalla hupaisalla tyylillään! Tulevaisuuden esterakettimme. Tekee kaikenlaisia tunteja.


Fauna

Fauna
ESH-tamma

s. 20.4.2008
Säkä 176cm
Koulutustaso HeA | 90cm

Om. Horse Hill Ky

Fauna on nuori ja kiltti tamma, joka käy kaikentasoisille ratsastajille. Herkkyytensä puolesta ei kuitenkaan ihan aloittelijoiden ratsu. Reipas vauhti ja pehmeät liikkeet tekevät hänestä yhden suosituimmista hevosista. Hoitaessa kiltti ja utelias suuresta koostaan huolimatta. Pomppua löytyy ja koulukiemuratkin taittuvat, onkin aikuisten suosikki!


Fopi

Foliant II
Puoliveriruuna

s. 1996
Säkä 173cm
Koulutustaso VaA

Om. Horse Hill Ky

Ison talon antti. Osaa näyttää hapanta naamaa karsinassa, ei ole siksi ihan kaikkien käsiteltävissä. Fopi on koulutettu vaativalle tasolle, joten kapasiteetti ei lopu ihan heti kesken! Hyppääkin, mutta ihan omalla tyylillään. Ei ikänsä puolesta enää ylitä kuin lähinnä puomeja jumppamielessä. Fopi onkin suosittu aikuisten keskuudessa taitavuutensa ja motivaationsa takia. Hänellä voi ratsastaa kaiken tasoiset.


Hasse

Hadaras
Trakehner-ruuna

s. 18.4.2007
Säkä 163cm
Koulutustaso HeA | 80cm

Om. Horse Hill Ky

Hasse on kiltti ja hyvin koulutettu herrasmies. Herkkäsieluinen ruuna on touhukas hoitotilanteissa, ja vaatii siksi käsittelijältään hieman huumorintajua. Miellyttävä ja helppo ratsastaa, monen ratsastajan lempipolle. Toimii omalla moottorilla ja tekee aina parhaansa. Esteitä hyppää varmalla otteella, mutta saattaa joskus innostua ehkä hieman liikaa! Sopii kaikentasoisille ratsastajille.


Hilla

Puistolan Hilla
Suomenhevostamma

s. 29.5.2011
Säkä 152cm
Koulutustaso HeC | 60cm

Om. Maija Rossi
Yp. Horse Hill Ky

Hilla on kaunis ja pieni suomenhevostamma. Nuoresta iästään huolimatta omaa jo hyvät perustaidot ratsastuksessa. Osaa liikkua kauniisti, kunhan yhteiset sävelet löytyvät. On herkkä ja reipas ratsastaa, jonka takia käykin lähinnä edistyneimpien tunneilla. Vauhdikas hyppääjä, tykkää siitä kovasti. Fiksu nuori tamma, joka ei vähästä hätkähdä.


Limppu

Limitas
Puoliveriruuna

s. 8.3.2008
Säkä 154cm
Koulutustaso HeD | 100cm

Om. Horse Hill Ky

Kiltti ja herkkä ruunaherra. Hoidettaessa lempeä kaveri, joka tekee mielellään tuttavuutta joka asiaan – nimenomaan joka asiaan! Ratsastaessa hyvin herkkä ja siksi voi olla ajoittain hidas. Hyppää myös rohkeasti, innokkaasti ja hienolla tekniikalla. Limppu työskentelee lähinnä kokeneiden ratsastajien tunneilla.


Proffa

Prohvet
Torinhevosruuna

s. 15.4.2006
Säkä 180cm
Koulutustaso HeB | 80cm

Om. Horse Hill Ky

Iso ja kiltti nallekarhumme. Luonne täyttä kultaa, vaikka kokoakin löytyy – omistaa ”tallin isoin heppa” -tittelin. Proffalla on harvemmin kiire mihinkään, hän ei vähästä hätkähdä. Toimiikin siksi loistavasti alkeisratsuna. Ratsastaessa sopivan herkkä ja omaa isot liikkeet. Tanner tömisee kun moottori lämpenee! Monen tädin ja lapsen suosikki! 


Runja

Horovod
Trakehner-ruuna

s. 1996
Säkä 165cm
Koulutustaso VaA

Om. Horse Hill Ky

Kaunis vanha ruunaherra, joka iästään huolimatta tekee hyvällä sykkeellä jonkun verran tunteja. Korkealle koulutettu kaveri, entinen kilpailuhevonen kouluratsastuksessa. Enemmän diesel -malli, kuin vauhtiveikko. Hoidettaessa kiltti, tykkää touhuta yhdessä hoitajan kanssa. Runjalle esteet ovat yhtä utopiaa, eikä sen vuoksi käy estetunneilla.


Muut tallin hevoset

Brenkku

Breqanze
FWB-ruuna

s. 24.6.2006
Säkä 166cm
Koulutustaso HeB | 60cm

Om. Niina Timonen

Niinan oma komea ja persoonallinen ruuna, joka nauttii maastoilusta ja omistajansa huomiosta! Herkkyytensä vuoksi käy satunnaisesti osaavimpien tunneilla.


Buksu

Bukovina
Trakehner-tamma

s. 1993
Säkä 164cm
Koulutustaso VaB

Om. Horse Hill Ky
Yp. Hanne Alajoutsijärvi

Kiltti ja nöyrä teräsmuori, joka mielellään nappaa aina muutamat rapsutukset aidan vierestä! Buksu ei enää toimita tuntihevosen virkaa, vaan on siirtynyt nauttimaan ansaituista eläkepäivistä Hannen hellään huomaan. Toimii ajoittain pienten lasten talutuksissa ja erityisryhmien ratsastuksessa.