Hevosemme

Opetusponimme

Elviira

Nummen Elviira
Shetlanninponitamma
s. 10.5.2009
Om. Kati Rantonen
Yp. Horse Hill Ky

Elviira on pieni, kaunis ja kiltti shettistamma, joka tekee ahkerasti lasten tunteja ja toimii talutusratsupollenamme. Suloinen Elviira sulattaa kaikkien sydämet sulostuttavalla luonteellaan, hän on oikea luottoponi pienten lasten kanssa.
Koulutustaso koulu HeC ja esteet 40cm.


Fantti

Fakt
Risteytysponiruuna
s. 5.3.1996
Om. Horse Hill Ky

Kaunis ja osaava ponimme, jolla voi vankan rakenteensa puolesta ratsastaa myös pienemmät aikuiset. Tätä papparaista ei ikä paina, varma rusettihaimme esteillä ja kouluakin taitaa näppärästi kun osaa pyytää! Kiltti käsiteltäessä, osaa kuitenkin testata hoitajaansa ponimaisella tavallaan.
Koulutustaso koulu HeB ja esteet 60cm.


Kasperi

Super-Kasper
Risteytysponiruuna
s. 2000
Om. Katjaana Savaloja-Viinamäki
Yp. Horse Hill Ky

Ihana ja suloinen Kassu on kiltti poni, joka pitää lapsista ja tekee tunteja alkeistasolta alkaen. Kassulla on miellyttävä ratsastaa, sillä kaasu ja jarru löytyvät omasta takaa. Hoitaessa saattaa löytyä pilkettä silmäkulmasta! Hän on vauhdikas hyppääjä, kokoonsa nähden pomppua kyllä löytyy ja aina pienellä ilmavaralla!
Koulutustaso koulu HeC ja esteet 50cm.


Zion

Zion
Gotlanninruss-ruuna
s. 5.5.2002 
Om. Joona, Noora ja Oona Pallari

Zion on leikkisä, äärettömän kiltti ja herkkä pieni karvapallo, jokaisen pienen ratsastajan unelmaponi. Zion on tallimme luottoponi, hänen kanssaan voi mennä minne vain. Reippautta löytyy, mutta mitään ei anna ilmaiseksi! Talutusratsastuksissa parhaimmillaan. Lasten ehdoton suosikki!
Koulutustaso koulu HeC ja esteet 50cm.


Opetushevosemme

Eevi

Ieva
Puoliveritamma
s. 1997
Om. Minna Tikkala
Yp. Horse Hill Ky

Eevi on kiltti, osaava ja reipas tamma isolla T:llä. Kunnon mamman mussukka hoitaessa. Ei anna mitään ilmaiseksi, mahtava opetusmestari. Ikä on vähän humahtanut vyötärön seutuville, mutta se ei menoa haittaa! Varma ja lennokas hyppääjä.
Koulutustaso koulu HeA ja esteet 80cm.


Elli

Rosielli
Suomenhevostamma
s. 2006
Om. Horse Hill Ky

Suloinen Elli ihastuttaa luonteellaan! Ellistä ei erehdy kun puhutaan suomenhevosesta – jytkyn rakenteensa puolesta kantaa ratsastajan kuin ratsastajan. Vauhtia ja herkkyyttä löytyy, kunhan moottorin saa käyntiin. Osaa koulukiemuroissa perusasiat. Hyppää esteitä mielellään ja noh, omalla hupaisalla tyylillään! Tulevaisuuden esterakettimme. Tekee kaikenlaisia tunteja.
Koulutustaso koulu HeC ja esteet 60cm.


Fauna

Fauna
ESH-tamma
s. 20.4.2008
Om. Horse Hill Ky

Fauna on nuori ja kiltti tamma, joka käy kaikentasoisille ratsastajille. Kokonsa puolesta ei kuitenkaan ihan aloittelijoiden ratsu. Reipas vauhti ja pehmeät liikkeet tekevät hänestä yhden suosituimmista hevosista. Hoitaessa kiltti ja utelias suuresta koostaan huolimatta. Pomppua löytyy ja koulukiemuratkin taittuvat, onkin aikuisten suosikki!
Koulutustaso koulu HeA ja esteet 90cm.


Fopi

Foliant II
Puoliveriruuna
s. 1996
Om. Horse Hill Ky

Ison talon antti. Osaa näyttää hapanta naamaa karsinassa, ei ole siksi ihan kaikkien käsiteltävissä. Fopi on koulutettu vaativalle tasolle, joten kapasiteetti ei lopu ihan heti kesken! Hyppääkin, mutta ihan omalla tyylillään. Ei ikänsä puolesta enää ylitä kuin lähinnä puomeja jumppamielessä. Fopi onkin suosittu aikuisten keskuudessa taitavuutensa ja motivaationsa takia. Hänellä voi ratsastaa kaiken tasoiset.
Koulutustaso koulu VaA ja esteet 80cm.


Hasse

Hadaras
Trakehner-ruuna
s. 18.4.2007
Om. Horse Hill Ky

Hasse on kiltti ja hyvin koulutettu herrasmies. Herkkäsieluinen ruuna on touhukas hoitotilanteissa, ja vaatii siksi käsittelijältään hieman huumorintajua. Miellyttävä ja helppo ratsastaa, monen ratsastajan lempipolle. Toimii omalla moottorilla ja tekee aina parhaansa. Esteitä hyppää varmalla otteella, mutta saattaa joskus innostua ehkä hieman liikaa! Sopii kaikentasoisille ratsastajille.
Koulutustaso koulu HeA ja esteet 80cm.


Hilla

Puistolan Hilla
Suomenhevostamma
s. 29.5.2011
Om. Maija Rossi
Yp. Horse Hill Ky

Kaunis ponimitoissa oleva suomenhevostamma. Nuoresta iästään huolimatta, Hilla omaa jo hyvät perustaidot ratsastuksessa. Osaa liikkua kauniisti, kunhan yhteiset sävelet löytyvät. On herkkä ja reipas ratsastaa, jonka takia käy edistyneimpien tunneilla. Vauhdikas hyppääjä, tykkää siitä kovasti. Fiksu nuori tamma, joka ei vähästä hätkähdä.
Koulutustaso koulu HeC ja esteet 60cm.


Limppu

Limitas
Puoliveriruuna
s. 8.3.2008
Om. Horse Hill Ky

Kiltti ja herkkä ruunaherra. Hoidettaessa lempeä kaveri, joka tekee mielellään tuttavuutta joka asiaan – nimenomaan joka asiaan! Ratsastaessa herkkä ja hidas. Hyppää myös rohkeasti, innokkaasti ja hienolla tekniikalla. Tällä hetkellä Limppu käy ainoastaan edistyneempien tunneilla.
Koulutustaso koulu HeC ja esteet 80cm.


Proffa

Prohvet
Torinhevosruuna
s. 15.4.2006
Om. Horse Hill Ky

Iso ja kiltti nallekarhumme. Luonne täyttä kultaa, vaikka kokoakin löytyy – sk. noin 180cm, joka tekee hänestä tallimme isoimman puten. Proffalla on harvemmin kiire mihinkään, hän ei vähästä hätkähdä. Toimiikin siksi loistavasti alkeisratsuna. Monen tädin ja lapsen suosikki! 
Koulutustaso koulu HeB ja esteet 70cm.


Runja

Horovod
Trakehner-ruuna
s. 1996
Om. Horse Hill Ky

Kaunis vanha ruunaherra, joka iästään huolimatta tekee hyvällä sykkeellä jonkun verran tunteja. Korkealle koulutettu kaveri, entinen kilpailuhevonen kouluratsastuksessa. Enemmän diesel -malli, kuin vauhtiveikko. Hoidettaessa kiltti, tykkää touhuta yhdessä hoitajan kanssa. Runjalle esteet ovat yhtä utopiaa, eikä sen vuoksi käy estetunneilla.
Koulutustaso koulu VaA.


Muut tallin hevoset

Brenkku

Breqanze
FWB-ruuna
s. 24.6.2006
Om. Niina Timonen

Niinan oma komea ja persoonallinen ruuna, joka nauttii maastoilusta ja omistajansa huomiosta! Herkkyytensä vuoksi käy satunnaisesti osaavimpien tunneilla.
Koulutustaso koulu HeB ja esteet 60cm.


Buksu

Bukovina
Trakehner-tamma
s. 1993
Om. Horse Hill Ky
Yp. Hanne Alajoutsijärvi

Kiltti ja nöyrä teräsmuori, joka mielellään nappaa aina muutamat rapsutukset aidan vierestä! Buksu ei enää toimita tuntihevosen virkaa, vaan on siirtynyt nauttimaan ansaituista eläkepäivistä Hannen hellään huomaan. Toimii ajoittain pienten lasten talutuksissa ja erityisryhmien ratsastuksessa.
Koulutustaso koulu VaB.


Leksa

Lego II
Puoliveriruuna
s. 20.3.1996
Om. Horse Hill Ky

Todellinen herrasmies, kiltti hoitaa ja käsitellä. Vaikka iän luulisi jo painavan, niin huumoria löytyy silti kuin pieneltä pojan viikarilta! Ollut aikanaan Niinan kilpahevonen esteillä. Maastossa rohkea vetohevonen, ja nauttiikin niistä retkistä runsaasti. Leksan ajat tuntitoiminnan osalta ovat jo ohi, ja hän viettääkin eläkepäiviään yhdessä yksityisten vuokraajiensa kanssa touhuten.
Koulutustaso koulu HeB ja esteet 100cm.