Maastoratsastus

Maastoratsastus on rentouttava tapa nauttia luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Hevosen selässä mieli tuulettuu ja arjen kiireet unohtuvat. Luonnossa samoilu vankkajalkaisen hevosen selässä on elämys, jonka jokaisen ihmisen tulisi kokea elämässään vähintään kerran!

Järjestämme Ylikylän vaaran kupeissa tunnin mittaisia maastoretkiä huolletuilla maastoreiteillämme välillä metsän siimekseen uralta poiketen. Maastohevosinamme toimii tallimme varmajalkaiset, kokeneet ja rauhalliset hevosemme. Maastohevosistamme löytyy sopivat niin aloittelevalle ratsastajalle kuin kokeneemmalle konkarille. Lapsille, jotka eivät ole ennen ratsastaneet ilman talutusta, järjestämme tarvittaessa taluttajan mukaan.

Maastoratsastusretki toteutetaan rauhallisessa käynnissä eli kävelyvauhdissa. Käynnissä pääsemme jumppaamaan hevosiamme ja kehoamme eri tavoilla vaihtelevissa maastoissa. Vauhdikkaammat maastot järjestämme mielellään vain sellaisille, jotka käyvät ensin ryhmätunnilla näyttämässä taitonsa.

Aloitamme harjaamalla ja varustamalla hevosemme mutta varustamme ratsusi myös tarvittaessa valmiiksi. Saavuthan siis hyvissä ajoin paikalle ennen varsinaista ratsastushetkeä! Varustamisen lisäksi sovitamme kypärät ja puemme muut tarvittavat varusteet päälle. Alaikäisille turvaliivi on pakollinen.

Maastotuntiin sisältyy selkäännousu ja maasto-ohjaajamme antama ohjeistus ratsastukentällä sekä tarvittaessa myös retken aikana. Maastossa etenemme asiakkaiden taitojen ja toiveiden mukaisesti turvallisuutta noudattaen.


Maastotunti käynnissä1 krt
60 min35 €

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan miellyttävistä maastoretkistämme ihanilla hevosillamme. Voit kerätä ystäväsi koolle tai tulla myös yksin virkistäytymään kanssamme!

Maksimiryhmäkoko: 5 henkeä
Maastoja saatavilla: Viikonloppuisin

Tallilla on vastuuvakuutus, mutta suosittelemme silti omaa urheilu- tai vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

Mikäli sää tai keliolosuhteet muuttuvat äkillisesti, maaston järjestäjällä on oikeus perua maastoratsastus hevosten ja ratsastajien turvallisuutta ajatellen.
Perimme peruuttamattomista tunneista normaalihinnan. Näin myös, jos perut tunnin peruutusaikojen jälkeen ilman pätevää syytä. Peruuntumisesta ei veloiteta, jos ilmoitus tehdään tuntia edeltävänä iltana klo 21 mennessä.


Ota meihin yhteyttä tällä sähköisellä lomakkeella ja katsotaan yhdessä sopiva aika!

Mikäli maastoon osallistuu itsesi lisäksi muita, täytä seuraava osio:

*Keräämme yllä olevat tiedot ainoastaan jakaaksemme sopivat ratsut ratsastajille.
Ylläolevia tietoja ei säilytetä muuta kuin varaukseen liittyvässä tarkoituksessa.