Ponihetket

Järjestämme tallillamme perheen pienimmille turvallisia ponihetkiä ihastuttavilla pienillä poneillamme! Tule viihtymään Horse Hill -tallille koko perheen voimin! Ponihetkiä on saatavilla viikonloppuisin. Voit valita alla olevista vaihtoehdoista mieluisemman tai miksi ei vaikka molemmat!


Ponitalutus


Pienet ihanat ponimme vievät pienet ratsastajat elämyksiselle ratsastusmatkalle kyytiläisen toivomusten mukaisesti. Voimme suorittaa hauskoja pieniä tehtäviä tallin ulkokentällä ja maneesissa tai lähteä rentoutumaan metsän siimekseen maastoreiteille.

Muut perheenjäsenet ovat tervetulleita kulkemaan mukanamme kävellen, mutta mikäli myös aikuisempi väki intoutuu mukaan, meiltä löytyy turvallisia ja luotettavia talutusratsuja myös hevoskoossa! Talutettavat saavat osallistua ratsastuksen jälkeiseen ponien tai hevosten hoitoon halutessaan.

Talutusratsastus1 krt
30 min25 €

Poniajelu


Pieniltä shetlanninponeiltamme luonnistuu mallikkaasti myös kärryajelut. Kärryajelut toteutamme tallin pihaympäristössä sekä paikoitellen myös maastoreiteillämme. Kärryttelystä on mahdollisuus nauttia myös maneesissa.

Pieniin ponikärryihimme mahtuu 2-3 lasta kerrallaan. Poniajelu on mahdollista yhdistää myös talutusratsastukseen, jolloin ponihetkistämme pystyy nauttimaan koko perhe.

Kärryajelu ponilla1 krt
30 min30 €

Syntymäpäivä hevostallilla


Tervetuloa viettämään ikimuistoinen syntymäpäivä hevostallilla poniystäviemme kanssa!

Tarjoamme juhliin paikallisen leipomon täytekakun ja poniohjelmaa sisältäen 1 ponin/hevosen taluttajineen. Synttärisankari ystävineen pääsee hoitamaan ponia, ratsastamaan tai ajelemaan ponikärryillä toiveidensa mukaan. Itse juhlat vietetään viehättävässä ja idyllisessä pihamökissämme, joka sijaitsee tallin piha-alueella. Mökkiin mahtuu noin 10 henkilöä. Käy tutustumassa mökkiimme ja saunaamme täällä.

Syntymäpäivä tallilla1 krt
3 tuntia150 €

Tarvittaessa toimitamme juhliin myös muut tarjoilut sekä muunlaista lisäohjelmaa, esimerkiksi nuotio-iltaa tai pulkka-ajelua poneillamme lisähintaan.
Pyydä tarjous talli@horsehill.fi tai Niina Timonen p. 040 0016 026.