Esterataharjoitukset la 18.1. PERUTTU!

Tervetuloa Horse Hill -tallin järjestämiin esterataharjoituksiin la 18.1. klo 14 alkaen.

Esterataharjoitus on harjoitustilanne kilpailuista, jossa harjoitellaan ja annetaan vinkkejä ohjatusti rataan tutustumisesta, verryttelystä ennen omaa suoritusta ja itse radan ratsastuksesta. Rataharjoitukset on suunnattu kilpailemista aloittaville ja enintään seuratasolla kilpaileville ratsastajille.

Rataharjoitukset imitoivat kilpailutilannetta, eli harjoituksissa on kummallakin hyppytasolla jaetut verryttelyryhmät (n. 15 min/ryhmä) ja numeroitu lähtöjärjestys. Ohjauksen lisäksi harjoituksissa annetaan jokaiselle radan ratsastajalle henkilökohtainen palaute, harjoituksissa ei kuitenkaan tuomaroida tai pisteytetä suorituksia.

Ratsastettavat estekorkeudet:
Luokka 1.) 40-50 cm arv. 367.1, avoin kaikille.
Luokka 2.) 70-80 cm arv. 367.1, avoin kaikille

Lähtölista

Erityismääräykset

1. Ilmoittautumiset rataharjoituksiin ensisijaisesti tallin ilmoitustaululle tai puh. 040 5788 879. Ilmoittautuminen suljetaan pe 17.1. klo 18 mennessä.

2. Harjoituksissa sovelletaan Suomen Ratsastajainliiton esteratsastussääntöjä. Tallin vakioasiakkaat ovat etusijalla hevosen vuokraamisessa. Sama hevonen voi ratsastaa max. 2 kertaa radan.

3. Osallistumismaksu tallin hevosella 30 €/rata ja omalla hevosella 20 €/rata. Osallistumismaksut tulee maksaa hyvissä ajoin nimetylle kanslistille ennen oman verryttelyn alkamista. Verryttelyyn ja radalle saa saapua ainoastaan osallistumismaksunsa maksanut ratsukko. Maksutapana käyvät käteinen ja pankkikortti.

4. Lähtölistat nähtävissä pe 17.1. klo 21 mennessä tallin FB-sivuilla ja nettisivuilla.

5. Harjoitukset järjestetään maneesissa.

6. Ohjaajana ja ratamestarina toimii Niina Timonen.

7. Turvaliivi on pakollinen alaikäisille.

8. Päiväkarsinoita on mahdollisuus vuokrata 15€/karsina. Varaukset Niina Timonen puh. 040 0016 026.