Siirrymme Hopoti -verkkokauppajärjestelmään

Hyvät asiakkaamme! Olemme siirtymässä Hopoti -verkkokauppajärjestelmään!

Jatkossa kaikki tuntien varaukset, maksut, peruutukset ym. tapahtuvat suoraan Hopotin kautta! Eli tunneille ei ilmoittauduta enää viesteillä tai sposteilla, vaan asiakas huolehtii itse ilmoittautumisensa Hopotissa.

Rekisteröityminen Hopotiin on helppoa:

1. Mene osoitteeseen Hopoti.com

2. Rekisteröidy käyttäjäksi ja täytä tarvittavat tiedot. Jokainen käyttäjätunnus on HENKILÖKOHTAINEN, älä siis tee käyttäjää esim. äitisi nimellä tai keksityllä käyttäjänimellä, emme muuten tunnista sinua!

3. Etsi tallihausta Horse Hill ja lisää se suosikkitalliksesi!

Mikä on Hopoti?

Hopoti on Suomen suosituin ja helpoin verkkokauppajärjestelmä suunnata ratsastuksen pariin! Harrastuksen aloittaminen tai siihen palaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Joka viikko tuhansia erilaisia tunteja on varattavissa Hopotin kautta 24/7 helposti netissä. Haluatko ostaa yksittäisen tunnin vai sitoutua enemmän tallikortilla tai kaudella – kaikki vaihtoehdot ovat Hopotin kautta saatavilla, joten voit aina valita niistä juuri sinulle sopivimman.

Hopotissa pystyt:

– Varaamaan tuntipaikkoja viikkotunneille (yksityistunteja ym. varatessa otetaan edelleen yhteyttä tallin toimistoon [puhelin, sposti]).

– Perumaan tuntipaikkasi esim. sairastumisen vuoksi sallitun peruutusajan puitteissa. Peruutettu tuntipaikka palautuu saldona takaisin tallikortillesi.

– Ostamaan yksittäisiä tunteja, 10-kerran tallikortteja, kokonaisia kausikortteja, lahjakortteja, tallin valmennuksia ja leiripaikkoja! Käytettävissä mm. kausimaksuissa myös lisäkuluton osissa maksaminen ja varausmaksut.

– Seuraamaan oman tuntikorttisi saldoa, milloin olet käynyt ratsastamassa ja milloin korttisi saldo loppuu.

– Näet tuntiohjelmasi ja sinulle varatun hevosen jo ennen tuntia. Näet myös, onko hevonen edellisellä tunnilla ja jatkaako se seuraavalle.

– Voit toivoa hevosia tunneille lisäämällä ne suosikeiksi hevosen sivulta löytyvästä sydän-painikkeesta, jotta osaamme entistä paremmin ottaa huomioon suosikkihevosesi jakaessamme tuntihevosia! Näet myös hevosen ajankohtaiset tiedot, osaamistason, lisätiedot ym.!

– Jos perheessä ratsastaa useampi, saat yksien tunnuksien taakse koko perheen mukaan! Näin varausten, maksujen ja tietojen hallinnointi hoituu todella helposti!

– Näet tallin ajankohtaiset päivitykset ja uutiset sekä mitä esim. hevosille kuuluu! Näin pysyt ajan tasalla siitä, mitä tallilla tapahtuu!

– Pystyt pitämään omaa ratsastusblogia tai vaikka harrastuspäiväkirjaa!

– Hopoti-kalenterin pystyy synkronoimaan näkymään myös puhelimen omassa kalenterisovelluksessasi! iCal-linkitystä tukee Google, Apple ja muut suosituimmat kalenterisovellukset.

– Hopotia ei löydy sovelluskaupoista, vaan saat lisättyä Hopotin puhelimesi etusivulle Web App -muodossa! Voit asentaa Hopotin kirjautumalla sisään puhelimellasi ja valitsemalla Hopotin valikosta ”lisää aloitusnäytölle”.

– Hopotilla on myös päivystävä Chat-palvelu, eli jos tarvitset apua järjestelmän käyttämiseen, voit laittaa viestiä Chat-palveluun ja saat apua n. 5 minuutissa!

Hopotin käyttö-ohjeet:

  • Sinun täytyy rekisteröityä Hopotin käyttäjäksi voidaksesi varata ja maksaa ratsastustunteja.
  • Jokaiselle ratsastajalle tulee tehdä oma käyttäjätunnus! Perheellisille sopii täydellisesti perhe-tili, jolloin lapsen vanhempi pystyy hoitamaan varaukset ym. maksut kätevästi.
  • Tunnit tulee varata viimeistään tuntia edeltävänä päivänä (mikäli haluat varata tunnin saman päivän aikana, laita viestiä tallin puhelimeen!)
  • Tunnin voi peruuttaa peruutuskäytännön mukaisen peruutusajan puitteissa Hopotissa. Peruutusajan mentyä umpeen, ota yhteys tallin puhelimeen.
  • Peruutettu tunti muuttuu tallikorttisi saldoksi, jolla voit varata uuden ratsastustunnin. Sama periaate myös, jos talli joutuu perumaan tunnin esim. kovan pakkasen vuoksi.

Hopoti ja tunninvaraus:

  • Ratsastajalle voi varata tietyn päivän ja ajan ratsastustunnille joka 
    viikolle kauden loppuun asti, ostaa yksittäisen tuntikerran tai 10-kerran tuntikortin.
  • Muista varata tuntipaikkasi hyvissä ajoin, sillä varauksia pääsee tekemään kaikille tuntipaikoille kuka vain. 10-kerran tuntikortilla voit varata yhden tunnin kerrallaan tai vaikka kaikki 10 tuntia kerralla.
  • Tällä hetkellä meiltä ei pysty varaamaan etukäteen yksityistunteja Hopotin kautta. Jos haluat varata yksityistunnin tai esim. talutustunnin, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse! Rekisteröidy silti Hopoti-käyttäjäksi, sillä haluamasi tunti luodaan ja veloitetaan Hopotissa.

Lisää tietoa Hopotin käytöstä ja ohjeita ratsastajille, löytyy Hopotin nettisivuilta!

Teille, joilla on tällä hetkellä vakituntipaikka ja tuntikortti:

– Rekisteröidy käyttäjäksi, täytä tarvittavat tiedot ja lisää talli suosikkitalliksesi, me hoidamme sinut omalle vakituntipaikallesi!

– Jos nykyisessä tuntikortissasi on vielä saldoa jäljellä, me lisäämme senkin sähköisesti tallikortillesi puolestasi! Näet Hopotissa, monta kertaa sinulla on vielä käytettävissä.

– Seuraa oman korttisi saldoa. Kun saldo loppuu, sinun täytyy ostaa uusi kortti ja varata haluamasi tuntipaikka Hopotin kalenterista. Helpointa on, kun varaat seuraavat 10 tuntipaikkaa kerralla ostamalla 10-kerran tuntikortin.