Koulurataharjoitukset 24.5.

Tervetuloa Horse Hill Ky:n järjestämiin koulurataharjoituksiin su 24.5. klo 14 alkaen.

Koulurataharjoitus on harjoitustilanne kilpailuista, jossa harjoitellaan ja annetaan vinkkejä ohjatusti verryttelystä ennen omaa suoritusta ja itse radan ratsastuksesta. Rataharjoitukset on suunnattu kilpailemista aloittaville ja enintään seuratasolla kilpaileville ratsastajille.

Rataharjoitukset imitoivat kilpailutilannetta, eli harjoituksissa on kussakin luokassa jaetut verryttelyryhmät (n. 15 min/ryhmä) ja numeroitu lähtöjärjestys. Ohjauksen lisäksi harjoituksissa annetaan jokaiselle radan ratsastajalle henkilökohtainen palaute ja kouluohjelapaperi.

Hox! Koronavirustilanteen vuoksi rataharjoitukset järjestetään ainoastaan tallin omien asiakkaiden ja hevosten kesken. Yleisöltä pääsy kielletty, ainoastaan alaikäisen ratsastajan huoltaja on sallittu maneesiin.

Rataharjoitukset ovat avoimet tallin vakioasiakkaille ja tallin hevosten vuokrauksessa on etusijalla vakituntilaiset. Jos haluat kilpailla tietyllä tasolla esim. esteratsastuksessa, sinun tulee kyseisen kilpailukauden aikana suorittaa ensin vaadittu kouluratsastustaso, jonka jälkeen voit osallistua tason edellyttämiin esteratsastusluokkiin. Jotta voit kuitenkin myöhemmin tulevaisuudessa osallistua tallin tai seuran koulukilpailuihin tallin hevosella, edellytämme myös osallistumista koulurataharjoituksiin.

Ratsastettavat kouluohjelmat:
Luokka 1. Raviohjelma Piaffe, avoin Horse Hill -ratsastuskoulun asiakkaille.
Luokka 2. Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016, avoin Horse Hill -ratsastuskoulun asiakkaille.
Luokka 3. Helppo B K.N. Special 2015, avoin Horse Hill -ratsastuskoulun asiakkaille.

Lähtölista

Luokka 1. Raviohjelma Piaffe
1. Milla Salmela – Pohjan Tuisku
2. Hilla Järvinen – Ants Välejalg

Luokka 2. Helppo C Harrasteluokan kouluohjelma 2016
1. Sannamaria Luiro – Fauna
2. Launa Kuukasjärvi – Ants Välejalg
3. Sandra Pallari – Prohvet
4. Mira Aikio – Puistolan Hilla

Luokka 3. Helppo B K.N. Special 2015
1. Emilia Micklin – Hadaras
2. Maria Mänty – Roquette G

Erityismääräykset

1. Ilmoittautumiset rataharjoituksiin ensisijaisesti tallin ilmoitustaululle tai puh. 040 5788 879. Ilmoittautuminen suljetaan pe 22.5. klo 15 mennessä.

2. Harjoituksissa sovelletaan Suomen Ratsastajainliiton esteratsastussääntöjä. Tallin hevosia voi vuokrata ainoastaan tallin vakioasiakkaat (tuntipaikka viikkotunneilla). Sama hevonen voi ratsastaa max. 2 kertaa radan.

3. Osallistumismaksu tallin hevosella 20 €/rata ja omalla hevosella 10 €/rata. Osallistumismaksut maksetaan Hopotissa.

4. Lähtölistat nähtävissä pe 22.5. klo 21 alkaen tallin nettisivuilla.

5. Harjoitukset järjestetään maneesissa.

6. Ohjaajana ja tuomarina toimii Niina Timonen.

7. Turvaliivi on pakollinen alaikäisille.

Tervetuloa!