Koulurataharjoitukset 16.6.

Tervetuloa Horse Hill Ky:n järjestämiin koulurataharjoituksiin ti 16.6. klo 14 alkaen.

Koulurataharjoitus on harjoitustilanne kilpailuista, jossa harjoitellaan ja annetaan vinkkejä ohjatusti verryttelystä ennen omaa suoritusta ja itse radan ratsastuksesta. Rataharjoitukset on suunnattu kilpailemista aloittaville ja enintään seuratasolla kilpaileville ratsastajille.

Rataharjoitukset imitoivat kilpailutilannetta, eli harjoituksissa on kussakin luokassa jaetut verryttelyryhmät (n. 15 min/ryhmä) ja numeroitu lähtöjärjestys. Ohjauksen lisäksi harjoituksissa annetaan jokaiselle radan ratsastajalle henkilökohtainen palaute ja kouluohjelapaperi.

Rataharjoitukset ovat avoimet tallin vakioasiakkaille ja tallin hevosten vuokrauksessa on etusijalla vakituntilaiset. Jos haluat kilpailla tietyllä tasolla esim. esteratsastuksessa, sinun tulee kyseisen kilpailukauden aikana suorittaa ensin vaadittu kouluratsastustaso, jonka jälkeen voit osallistua tason edellyttämiin esteratsastusluokkiin. Jotta voit kuitenkin myöhemmin tulevaisuudessa osallistua tallin tai seuran koulukilpailuihin tallin hevosella, edellytämme myös osallistumista koulurataharjoituksiin.

Ratsastettavat kouluohjelmat:
Luokka 1. Raviohjelma Piaffe, avoin Horse Hill -ratsastuskoulun asiakkaille.
Luokka 2. Helppo C EB Special 2015, avoin Horse Hill -ratsastuskoulun asiakkaille.
Luokka 3. Helppo B:0 2009, avoin Horse Hill -ratsastuskoulun asiakkaille.

Erityismääräykset

1. Ilmoittautumiset rataharjoituksiin Emilialle puh. 040 7757 133. Ilmoittautuminen suljetaan ma 15.6. klo 18 mennessä.

2. Harjoituksissa sovelletaan Suomen Ratsastajainliiton kouluratsastussääntöjä. Tallin hevosia voi vuokrata ainoastaan tallin vakioasiakkaat (tuntipaikka viikkotunneilla). Sama hevonen voi ratsastaa max. 2 kertaa radan.

3. Osallistumismaksu tallin hevosella 20 €/rata ja omalla hevosella 10 €/rata. Osallistumismaksut maksetaan Hopotissa.

4. Lähtölistat nähtävissä ma 15.6. klo 21 alkaen tallin nettisivuilla.

5. Harjoitukset järjestetään ulkokentällä.

6. Ohjaajana ja tuomarina toimii Niina Timonen.