Haluatko kilpailla tallin tuntihevosilla tai kilpailetko jo?

Tästä kilpailukaudesta lähtien tallin tuntihevosilla voi kilpailla jatkossa ainoastaan ne ratsastajat, jotka:
1. Osallistuvat tallin kilpailusääntökoulutuksiin
2. Osallistuvat tallin rataharjoituksiin
3. Osallistuvat sekä koulu- että esteratsastuskilpailuihin.

Esim. Jotta voit kilpailla 40-60 cm tasolla esteratsastuksessa, sinun tulee suorittaa hyväksytysti vähintään jokin Helppo C kouluohjelma tallin tai seuran järjestämissä kouluratsastuskilpailuissa tai merkkisuoritusnäytöissä. Jokaisella kilpailukaudella tulee suorittaa vaadittu kouluratsastustaso ennen osallistumista tietyn tason edellyttämiin esteratsastusluokkiin.

Tällä varmistamme ratsastajan osallistuvan omaa taitotasoaan vastaaviin tasoluokkiin mm. esteratsastuksessa. Haluamme tarjota tätä kautta myös kilpailijoillemme mahdollisuuden kehittää omaa taitotasoaan ja harjoitella kilpailutilanteita ohjatusti. Tiedon ja kokemuksen lisääminen vähentää mm. kilpailujännitystä ja kilpailutilanteista tulee entistä sujuvampia ja miellyttävämpiä kaikille osapuolille. Tallin hevosella kilpailemiseen kuuluu ehtona myös kilpailuissa talkoilu.

Huom! Poikkeuksellisesti tuntiratsastajat voivat osallistua tallin tuntihevosilla la 21.3. järjestettäviin seurakoulukilpailuihin ilman tallin kilpailusääntökoulutusta. Järjestämme kilpailusääntökoulutuksen ennen seuraavia ratsastuskilpailuja, johon tuntihevosilla kilpailevilta vaaditaan osallistumista, mikäli haluaa kilpailla seuraavissa kilpailuissa ja osallistua HH Cup -rankingiin.

Lue kilpailutasokriteerit kokonaisuudessaan täältä.