Koulurataharjoitukset 21.3.

Talli järjestää peruutettujen koulukilpailujen tilalla tallin omien ratsukoiden kesken rataharjoitukset klo 12 alkaen. Harjoituksiin kuuluu ohjeistus verryttelyssä ja kilpailutilanteessa sekä tuomarin (Niinan) arvostelu. Matkimme rataharjoituksissa mahdollisimman paljon oikeaa kilpailutilannetta verryttelyryhmineen ja lähtölistoineen. Hinnasto on sama kuin kilpailuissa.

Kilpailuihin ilmoittautuneet tallin ratsukot lisätään automaattisesti rataharjoituksiin ja lisää pääsee mukaan laittamalla viestiä tallin puhelimeen to 19.3. klo 21 mennessä. Mikäli et haluakaan osallistua rataharkkoihin, peruthan samaan puhelinnumeroon ilmoittautumisajan sisällä.

Toivomme, että rataharjoituksiin ei osallistu tarpeetonta yleisöä, vaan ainoastaan ratsukoiden mahdollinen huoltaja tms.