Pienennämme ryhmätuntien henkilömäärää

Pienennämme toistaiseksi ryhmätuntien maksimiryhmäkooksi 4 henkeä, koska haluamme toimia ennaltaehkäisevästi ja ajatella asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuutta koronavirustilanteen vuoksi. Ryhmätuntien tasovaatimukset eivät tämän vuoksi tule vastaamaan ihan Hopotissa luvattua tasoa vaan tehtäviä sovelletaan joustavasti, eli voit huoletta osallistua tunnille, joka ei välttämättä olisi oman tasosi luokkaa. Myös lasten ja aikuisten tunnit ovat avoimia kaikille, eli lasten tunneille voi osallistua aikuisetkin ja toisinpäin. Järjestämme tämän tilapäisen muutoksen turvin lisäksi perjantaisin klo 19-20 ja viikonloppuisin korvaavia pienryhmätunteja.

Tuntipaikat täyttyvät varausten perusteella, eli jos et ole varannut vakituista tuntipaikkaasi etukäteen ja et sen takia mahdu enää tunnille, suosittelemme varaamaan korvaavan tunnin muilta päiviltä!

Muistutamme, että ethän tule sairaana tallille! Tämänhetkisen tiedon mukaan yskivä ihminen levittää pahiten virusta muille ihmisille! Pidäthän riittävän etäisyyden muihin ihmisiin myös tallilla! Pidetään huolta toisistamme 💜