Esterataharjoitukset 11.4.

Tervetuloa Horse Hill -tallin järjestämiin esterataharjoituksiin la 11.4. klo 14 alkaen.

Esterataharjoitus on harjoitustilanne kilpailuista, jossa harjoitellaan ja annetaan vinkkejä ohjatusti rataan tutustumisesta, verryttelystä ennen omaa suoritusta ja itse radan ratsastuksesta. Rataharjoitukset on suunnattu kilpailemista aloittaville ja enintään seuratasolla kilpaileville ratsastajille.

Rataharjoitukset imitoivat kilpailutilannetta, eli harjoituksissa on kullakin hyppytasolla jaetut verryttelyryhmät (n. 15 min/ryhmä) ja numeroitu lähtöjärjestys. Ohjauksen lisäksi harjoituksissa annetaan jokaiselle radan ratsastajalle henkilökohtainen palaute.

Hox! Koronavirustilanteen vuoksi rataharjoitukset järjestetään ainoastaan tallin omien asiakkaiden ja hevosten kesken. Yleisöltä pääsy kielletty, ainoastaan alaikäisen ratsastajan huoltaja on sallittu maneesiin.

Rataharjoituksiin saa osallistua vaikka ei ole suorittanut jotain kouluratsastustasoa. Ehdot kilpailutasoille koskee kilpailuja. Jotta voit kuitenkin myöhemmin tulevaisuudessa osallistua tallin tai seuran estekilpailuihin tallin hevosella, sinun tulee osallistua esterataharjoituksiin.

Ratsastettavat estekorkeudet:
Luokka 1.) Ristikko arv. A.2.0, avoin kaikille.
Luokka 2.) 40-50 cm arv. 367.1, avoin kaikille
Luokka 3.) 70-80 cm arv. 367.1, avoin kaikille

Lähtölista

Julkaistaan pe 10.4. klo 21 mennessä.

Erityismääräykset

1. Ilmoittautumiset rataharjoituksiin ensisijaisesti tallin ilmoitustaululle tai puh. 040 5788 879. Ilmoittautuminen suljetaan to 9.4. klo 20 mennessä.

2. Harjoituksissa sovelletaan Suomen Ratsastajainliiton esteratsastussääntöjä. Tallin hevosia voi vuokrata ainoastaan tallin vakioasiakkaat (tuntipaikka viikkotunneilla). Sama hevonen voi ratsastaa max. 2 kertaa radan.

3. Osallistumismaksu tallin hevosella 20 €/rata ja omalla hevosella 10 €/rata. Osallistumismaksut maksetaan Hopotissa.

4. Lähtölistat nähtävissä pe 10.4. klo 21 mennessä tällä sivulla.

5. Harjoitukset järjestetään maneesissa.

6. Ohjaajana ja ratamestarina toimii Niina Timonen.

7. Turvaliivi on pakollinen alaikäisille.