Hopoti -verkkokurssi 12.4.

Tervetuloa Horse Hill Ky:n järjestämälle ilmaiselle verkkokurssille, jossa perehdytämme sinut verkkokaupan käyttöön ja järjestelmän eri ominaisuuksiin. Opastamme 1 tunnin kestävällä kurssilla, miten varaat ja perut tunteja, mistä löydät tarvitsemasi tiedot ja kerromme yleisesti Hopotin käyttöominaisuuksista. Sinun tarvitsee vain liittyä mukaan kurssille ja seurata, kun näytämme kaiken käytännössä suoraan tietokoneesi tai puhelimesi näytöllä. Suosittelemme tietokoneen käyttöä kurssin aikana (puhelimen näytöllä esitettävä tekstin koko voi pienentyä).

Verkkokurssi on avoin kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään Hopotia helposti ja vaivattomasti tai tutustua Hopotin käyttöön uutena asiakkaana!

Päivä: Sunnuntai 12.4.
Aika: Klo 18 – 19
Ohjaaja: Emilia Micklin

Kurssi toteutetaan Microsoft Teams -etätyöskentelyalustalla. Kurssille liittyminen ei vaadi Teams-sovellusta (voit halutessasi ladata sovelluksena) eikä rekisteröintiä. Liittyminen tapahtuu sähköpostiin lähetettävällä liittymislinkillä.

Ilmoittautuminen sulkeutuu la 11.4. klo 21 mennessä. Liittymislinkki lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan sulkeuduttua.

Ilmoittautuminen on päättynyt